eengoedbeginis

Scrum

Strategie & Concept

supergoedin

Scrum

Ontwerp & Interactie

allesindrupal

Scrum

Development

nietvergeten

Optimalisatie & SEO

uptime

High performance Drupal Hosting

logisch

Beheer & Support

Strategie & Concept

Alles draait om visie

Wij realiseren online succesverhalen. Niets geeft meer voldoening dan het nastreven van een ideaal. Samen met onze opdrachtgevers maken we van iets zo ontastbaar als een ‘idee', een daadwerkelijk product. Om dit soort trajecten met elkaar te doorleven is visie nodig. Visie op zowel de strategische doelstellingen, als de technische mogelijkheden.

Alles over Strategie & Concept

SCRUM

Ontwerp & Interactie

Beleving en gebruiksvriendelijkheid

Het succes van onze projecten wordt voor een groot deel bepaald door de beleving van de gebruiker. Natuurlijk pakt het visuele aspect hier een belangrijke rol, maar het gaat veel verder dan eye candy. Interactie is de sleutel tot gebruiksvriendelijkheid en staat daarom ten alle tijden centraal in het ontwerp proces.

Alles over Ontwerp & Interactie

SCRUM

Development

Nerd Alert!

Synetic heeft Techniek door de aderen stromen. We zoeken de oplossingen die passen bij het vraagstuk, de context en het budget. We zijn gespecialiseerd in PHP, Symfony, Vue.JS, GraphQL en ga zo nog maar even door. We maken slimme websites, (mobiele) applicaties, mijn-omgevingen, extranetten, intranetten, commerce oplossingen etc.  

Sinds 2008 heeft Synetic een hevige verliefdheid ontwikkeld voor het CMS / Framework Drupal. We hebben Drupal ingezet voor menig ambitieus en innovatief project. Onze Drupal Specialisten dragen bij aan de actieve, wereldwijde community. Over Drupal en onze liefde voor dit Open Source Content Management Framework valt veel te schrijven…. en dat doen we dan ook op de Drupal sectie van deze website.

Alles over Development

 

SCRUM

Optimalisatie & SEO

The road to success…

...is always under construction. Zodra een nieuwe webomgeving het levenslicht heeft gezien, start een nieuwe fase. Door ons vaak omschreven als het moment van “Meten, weten & verbeteren”. De gebruikers geven hun feedback, de analytics geven inzicht en de mate waarin de doelen worden behaald kan worden vastgesteld.

Alles over Optimalisatie & SEO

High performance Drupal Hosting

Synetic Drupal Cloud

Hosting moet goed geregeld zijn! Hoe open deze deur ook staat, in de praktijk blijkt het regelmatig tegen te vallen. Als Drupal Expert vinden wij veel van Drupal Hosting. We hebben er een aparte pagina aan gewijd binnen onze Drupal Sectie. In een notendop: wij bieden hosting aan op een geoptimaliseerd High Performance Drupal Cluster met alle toeters en bellen die nodig zijn om (complexe) Drupal omgevingen perfect te laten draaien.

Alles over High Performance Drupal Hosting

Beheer & Support

Garantie van kwaliteit

Bij een Full-service aanpak hoort applicatiebeheer van het allerhoogste niveau. Niet alleen voor onze eigen Drupal Platforms, maar juist ook Drupal omgevingen van derden. Onze professionele servicedesk en het real-time Drupal monitoring Dashboard bieden ons verder de gereedschappen om performance, kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Lees hier meer over bij Drupal Beheer & Support. Of nodig ons uit voor een goed gesprek.

Alles over Drupal Beheer & Support