Collega aan het programmeren

Partner in digitale transformatie

Automatisering alleen is al lang niet meer voldoende om organisaties verder te krijgen. Als digital partner worden wij enthousiast van het helpen van onze klanten bij hun visie op hun online landschap en dienstverlening. Digitale transformatie zien wij niet als een keuze maar als een noodzaak en als je het goed doet een kans.

Samen bepalen we wat er nodig is om de business echt te veranderen. We denken (naast de techniek) graag mee over benodigde KPI’s in relatie tot BI, communicatie, het testen van nieuwe business concepten door Rapid Application Development (RAD) en optimalisatie van het primaire bedrijfsproces.

Projecten waar we trots op zijn, selfservice omgevingen die we maken voor o.a. Ziggo, Port of Amsterdam, en Bakker & Spees. Maar ook een app voor PWN die ervoor zorgt dat er straks geen duinkaarten meer afgedrukt hoeven te worden. Het samen nadenken over de oplossing, het uitwerken van een plan, design en architectuur en vervolgens op hoog niveau een toekomstgericht platform realiseren is iets wat we met gemak en vanuit energie doen.

Klantreferenties