28 juni, 2019

Splash award 2019Synetic mag zich de trotse winnaar van de Splash Awards 2019 noemen. Al eerder deze maand werd bekendgemaakt dat we genomineerd waren met de Brandportal/Mediabank van Bejo in de categorie Tools & Apps. Afgelopen avond was het zover en werd aansluitend aan de Drupaljam:XL – Business Day door Hans Kazan de awards voor de beste Drupal projecten uit Nederland en Vlaanderen uitgereikt. 

Drupal 8 mediabank 

De wens van Bejo was duidelijk. Er moest één digitaal platform komen waarmee Bejo-medewerkers wereldwijd (in meer dan dertig landen) eenvoudig alle media én huisstijlrichtlijnen kunnen vinden die ze nodig hebben voor marketing- en communicatie-uitingen. De mediabank moest snel, gebruiksvriendelijk, efficiënt en toekomstbestendig zijn. 

Synetic ontwikkelde de Bejo Brandportal: een splinternieuwe, state-of-the-art digitale mediabank in Drupal 8. Met de innovatieve Brandportal kreeg Bejo precies het online platform waar het bedrijf naar op zoek was en de medewerkers hebben hiermee een tool in handen gekregen waarmee ze sneller en makkelijker kunnen communiceren met klanten en partners. Een toegankelijke mediabank waar ze in een paar klikken alles vinden wat ze nodig hebben.

Project met hoge waarde voor Drupal community 

Dit project heeft niet alleen gezorgd voor een tevreden klant, maar heeft ook een aantal mooie Drupal contribs geleverd aan de Drupal Community. Lees alles over de contribs van Synetic voor dit project op Drupal.org:

Bedankt Bejo

Synetic mocht de prijs in de categorie Tools & Apps mee naar huis nemen. Een eervolle benoeming voor het werk dat we samen met het team van Bejo hebben verricht. Een samenwerking om trots op te zijn en dankbaar dat wij hun digital partner mogen zijn.

Team Synetic winnar Splash awards 2019