Fit for purpose

SCRUM post-it notesSynetic heeft een Technisch DNA. We genieten van de mogelijkheden die Technologie ons biedt. Die passie brengen we over op onze klanten. Complexe vraagstukken terugbrengen naar behapbare en toekomstgerichte oplossingen. Dat is wat we doen, iedere dag en met het grootste plezier. Benieuwd naar wat we maken? Check ons portfolio of stel ons de vraag zelf. Er gebeurd namelijk erg veel achter die schermen van ons!
 

Drupal

Sinds 2008 is Synetic zich gaan specialiseren in het CMS / Framework Drupal. We beheersen de bestaande mogelijkheden en zijn in staat om uit te breiden waar nodig om het doel van de klant te bereiken. Over Drupal en onze liefde voor dit Open Source Content Management Framework valt veel te schrijven…. en dat doen we dan ook op de Drupal sectie van deze website.

SCRUM

Van uitgangspunten weet je één ding zeker: aan het einde van het project, is een fors percentage bijgesteld. Er zijn altijd omstandigheden die vragen om flexibiliteit en inzichten zullen veranderen gedurende een projectperiode. Het maakt een eindproduct alleen maar beter. SCRUM stimuleert voortschrijdend inzicht en ontwikkeling. Dat bevordert de kwaliteit van het eindproduct.

SCRUM is al langere tijd een begrip binnen Software ontwikkeling en is de laatste jaren onmisbaar geworden in de realisatie van complexe webomgevingen. Benieuwd hoe SCRUM bij kan dragen aan het succes van jouw project? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk onze cases