In 3 stappen naar succes

Wie je software straks ook gaat gebruiken: wij willen dat ze er fan van worden. Daarom werken we toe naar een ‘minimal lovable product’. Dit prototype ontwikkelen we samen met jou tijdens verschillende workshops, op basis van het Double Diamond-model:

  1. Discover. Voordat we gaan bouwen, nemen we je mee naar de tekentafel. Wat moet je nieuwe platform straks bereiken? Wie zijn je doelgroepen? En wanneer ben je tevreden? Door te ontdekken waar je naartoe wilt, bepalen we samen hoe je daar komt. Zo ontwikkelen we een heldere strategie op het gebied van techniek, branding en design. Ook helpen we je bij de software- en vendorselectie.
  2. Develop. We gaan aan de slag met je digitale landschap, eventueel in een agile team. En altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Of onze programmeurs nu aanschuiven bij je IT-afdeling of op afstand code schrijven: het voelt alsof je met collega’s samenwerkt. We houden het tempo erin en zorgen dat je op de hoogte bent van elke stap in het bouwproces.
  3. Optimize. Om succesvol te blijven, meten we ook na livegang regelmatig of je doelen worden behaald. Als beheerder zorgen we bovendien dat je applicatie altijd beschikbaar is, perfect beveiligd wordt en voldoet alle aan wet- en regelgeving. Voordeel hiervan is dat we verbeterkansen snel spotten. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor support, bijvoorbeeld voor incident management.

Je verkeert in goed gezelschap

Sterk technisch karakter

Vanaf onze oprichting in 2004 lopen technologie en innovatie als een rode draad door onze organisatie. We zijn nieuwsgierig, eerlijk en altijd op zoek naar de meest toekomstbestendige oplossing. Met state-of-the-art technologie ontwikkelen we native apps, webapps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API’s. Voor onze software gebruiken we frameworks als Symfony, Vue.js en Drupal.

Jouw business is onze business

Dankzij ons sterke gevoel voor ondernemerschap worden we vertrouwd door zo’n beetje elk type bedrijf. Grote corporates bijvoorbeeld, op zoek naar een betrouwbaar bureau om online mee op te schalen. Maar ook snelgroeiende mkb’ers, die voor hun online succes volledig afhankelijk zijn een perfect presterende webshop. Vertel ons waar jij tegenaan loopt, dan maken wij er met liefde ons probleem van.

Synetic is partner van