Ontdek de pluspunten van DXP

 • Alles bij elkaar

  Van je CMS tot je customer data-platform en marketing automation-software: alles werkt met elkaar samen. Jij houdt de regie, vanaf één overzichtelijke plek.

 • Schaal flexibel op

  Verder groeien? Met een DXP door Synetic heb je een robuust, flexibel en goed beveiligd platform in huis. Bovendien biedt het oneindige mogelijkheden om uit te breiden.

 • Jij hebt de regie

  De tools waarmee we je DXP opbouwen, zijn allemaal open source. Ze zijn dus niet van een leverancier. Zo houd je zeggenschap over je platform.

 • Geen omkijken naar onderhoud

  Dat jij de baas bent over je DXP, betekent niet dat je het zelf moet onderhouden. Dat doen wij voor je. We zorgen dat alles goed en veilig blijft werken, en dat alle tools up-to-date zijn.

Een kant-en-klaar Digital Experience Platform

DXP’s zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een suite: een kant-en-klaar platform met alles erop en eraan. Heel makkelijk, maar vaak werken niet alle functionaliteiten hierop even goed. Daarom pakken wij het anders aan. We bouwen een DXP voor je met de beste tools in de markt, en zorgen dat die perfect met elkaar samenwerken. Zo houd jij soepel de regie over je online personalisatie, maar zit je niet vast aan één leverancier.

Met welke DXP tools wij werken

Wil je niet op de hele selectie een beroep doen? Geen probleem, we werken alleen met de tools die jij nodig hebt.

Jij bepaalt wat er met en op je DXP gebeurt

Nadat we je DXP hebben opgebouwd, zorgen we dat alles netjes onderhouden blijft en goed functioneert. Daar heb je dus geen omkijken naar – alsof je met een SaaS-oplossing werkt. Dat is alleen niet zo, want alles is van jou: van het platform tot de tools en de API’s die alles met elkaar integreren. Jij bepaalt dus wat er met en op je DXP gebeurt.

DXP vs privacy

Voor online personalisatie heb je gebruikers- en gebruiksdata nodig: wie komen er op je digitale kanalen, en wat doen ze daar? Als je dat weet, kun je bezoekers passende producten en content aanbieden. Dat regelt ons DXP allemaal voor je. Het haalt data op, trekt er inzichten uit en snijdt volautomatisch je product- en contentaanbod op maat.

Wat ons DXP niet doet? Trackers en cookies plaatsen om je bezoekers over het hele internet te volgen. Gelukkig maar, want dat levert vaak stapels zinloze data op. Bovendien raakt deze manier van personaliseren snel uit de mode. Met een DXP dat z’n data alleen uit je eigen bronnen haalt, loop je dus ook nog eens voorop.

 

10 trends rondom digitale transformatie

Blijf voorop lopen in het digitale landschap. Download het trendrapport en laat je inspireren.

Synetic werkt samen met