Audits & Scans

Hoe vindbaar, veilig of effectief is je platform? Goede inzichten in SEO, toegankelijkheid, security, performance en conversie leiden tot gerichte actiepunten en een roadmap voor flinke verbeteringen. Zo geef je het startschot voor meetbare vooruitgang. Bekijk hieronder met welke audits en scans we je kunnen helpen.
 • SEO & SEA scan

  Hoe goed is je website vindbaar via zoekmachines en social media? Worden de doelen van je website gehaald? Met deze scan gaan we grondig door verzamelde statistieken heen en leggen we die tegen de gestelde KPI’s. We ontdekken trends en verbeteringen op het gebied van techniek, content en online marketing. Is er nog niet genoeg data? Dan helpen we met het implementeren van een gericht meetplan.

  Meer informatie
 • Digitale toegankelijkheid

  Sluit een website (onbewust) bepaalde doelgroepen uit? Dit is wat de huidige Europese wetgeving wil voorkomen. Of jouw website digitaal toegankelijk is onderzoeken we deels geautomatiseerd, maar niets geeft zoveel inzicht als je website laten testen door een persoon met bijvoorbeeld een visuele beperking. Voldoet je site aan de geldende norm (WCAG), en in hoeverre (A, AA of AAA)? We laten het je weten en ondersteunen je in het behalen van Waarmerk drempelvrij.nl. Aangezien redacteurs een grote invloed hebben op toegankelijkheid bieden we ook bewustwordingsworkshops om het team op dit gebied op te leiden.

  Meer informatie
 • Beheer en security scan

  We onderzoeken de technische kant van je website of app. Worden industriestandaards gehanteerd en is de code overdraagbaar en veilig?

  Meer informatie
 • Pentest of vulnerability scan

  Je krijgt inzicht in mogelijke veiligheidslekken van je platform. Eerst voeren we een gestandaardiseerde test uit, daarna heb je de mogelijkheid om onze ethical hackers in te schakelen die daadwerkelijk proberen in te breken.

  Meer informatie
 • Performance scan

  Wat gebeurt er bij piekbelasting van je website? Om zekerheid te krijgen over hoeveel gebruikers je website tegelijk aan kan biedt een loadtest de uitkomst. Tijdens deze test worden verschillende acties op de site geautomatiseerd nagebootst en onderzoeken we hoeveel gebruikers tegelijk deze acties kunnen uitvoeren. Zowel de hosting omgeving als de applicatie-architectuur worden getest op samenhang en efficiëntie.

  Meer informatie
 • Stappenplan cookies volgens AVG

  Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze telecommunicatie wetgeving wordt het beschermen van persoonsgegevens geregeld. Het online volgen van mensen mag niet zonder toestemming, persoonsgegevens moeten uitwisselbaar zijn tussen systemen en de beveiliging moet voldoende zijn om deze gegevens te beschermen. We helpen met inzicht te krijgen in welke cookies er zijn, hoe je ze onder controle krijgt en of zaken als anonimiseren goed geregeld zijn.

  Meer informatie

Synetic werkt samen met