Drupal commerce

Een van de cruciale factoren voor het succes van een webwinkel is het e-commerce systeem waarop deze is gebouwd. Als flexibiliteit, schaalbaarheid en maatwerk belangrijke pijlers zijn voor jouw project, dan is Drupal Commerce een perfecte keuze en de basis voor ambitieuze webshops. Wij hebben vele e-commerce projecten gerealiseerd en weten: er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Drupal Commerce!

Waarom kiezen voor Drupal Commerce?

Het is gebouwd op het fundament Drupal, een solide framework waarmee het mogelijk is om extra functionaliteiten toe te voegen.

Iedereen die al bekend is met Drupal kan zodoende direct aan de slag met hiermee, maar ook voor nieuwelingen biedt de e-commerce oplossing voldoende mogelijkheden. Er zijn een aantal redenen waarom wij voor Drupal Commerce kiezen.

Flexibiliteit

Drupal Commerce biedt allereerst de flexibiliteit die je nodig hebt. Het is namelijk modulair opgebouwd en daardoor volledig aan te passen aan jouw wensen, waardoor er geen beperkingen zijn. Je krijgt de volledige controle over hoe je webshop er uit komt te zien.

Standaardcomponenten

Drupal Commerce is gebouwd op een aantal standaardcomponenten en heeft daardoor de beste onderdelen van Drupal 7 in huis, maar ook de populairste Drupal modules zoals Views en Rules.

Hierdoor biedt het ook voor mensen met minder technische kennis de mogelijkheid om veranderingen door te voeren en nieuwe ideeën te testen.

Ruimte voor maatwerk

In tegenstelling tot veel andere e-commerce oplossingen is Drupal Commerce niet alleen wat betreft naam open source. Het biedt namelijk voor ontwikkelaars alle ruimte om voor webshops echt maatwerk te realiseren en daarmee unieke projecten neer te zetten.

Doordat het op het sterke fundament van Drupal 7 is gebouwd, worden tegelijkertijd de deuren geopend om de functionaliteiten van je website uit te breiden met duizenden andere Drupal Modules.

Zo zijn er voor Drupal Commerce verschillende modules voor betaaloplossingen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, momenteel de meest populaire betalingsmethode van Nederland, of internationale online betaalmogelijkheden zoals PayPal.

De e-commerce oplossing is daardoor ook ideaal voor alle soorten (non)fysieke producten waarvoor unieke betaalmodellen nodig zijn, zoals licenties en abonnementen.

 

Daarnaast zijn er ook modules beschikbaar voor: Verzenden & fulfillment, multichannel, kortingsacties, live chat, geven van reviews/aanbevelingen, analytics en rapportages

Koppelingen met externe systemen

Drupal Commerce is dankzij de modulaire opbouw net als Drupal eenvoudig uit te breiden met koppelingen richting externe systemen.

Hierdoor kun je huidige softwareoplossingen koppelen aan je webshop, om zo verder te bouwen aan je online succesverhaal.

Voordelen van Drupal Commerce

 • Gebaseerd op het krachtige Drupal

 • Flexibel dankzij modulaire opbouw

 • Creëren van unieke productgroepen

 • Ordermanagement

 • Eenvoudig verschillende betaalmethoden implementeren

 • Mogelijkheden voor maatwerk en externe koppelingen

Wat maakt Drupal interessant?

 • Open Source, dus geen licentiekosten
 • Leveranciersonafhankelijk
 • Flexibel en uiterst schaalbaar
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Mogelijkheid tot maatwerk modules
 • Ondersteunt meertalige websites
 • Multi Site websites mogelijk

Synetic werkt samen met