Drupal Kickstart

Razendsnel ready to go met Drupal Kickstart

Maak een snelle start met Drupal Kickstart

Toe aan een platform die je ambities kan bijhouden? Drupal Kickstart is de snelste manier om serieus met je digitale strategie aan de slag te gaan. Een krachtig, veilig en kant-en-klaar ingericht platform, dat eindeloos met je kan meegroeien.

Vraag een Demo aan

Ontdek de pluspunten

 • Ga razendsnel live

  Met Drupal Kickstart staat de technische basis van je website meteen als een huis. Zo kunnen we snel meters maken en ben je binnen no-time in de lucht.

 • Bespaar op techniek

  Kies voor een kant-en-klaar ingericht CMS, waar we alle basisfunctionaliteiten al hebben ingebouwd. Dat scheelt ons twee weken coderen. En jou een flinke hap uit je budget.

 • Personaliseer je platform

  Hou tijd en geld over voor de elementen die je website uniek maken. Denk aan custom designs, maatwerk interfaces of koppelingen met externe systemen.

 • Schaal flexibel op

  Verder groeien? Met Drupal Kickstart heb je een robuust, flexibel en goed beveiligd platform in huis. Bovendien biedt het oneindige mogelijkheden om uit te breiden.

 • Profiteer van Drupal

  Van krachtige beveiliging tot gebruiksvriendelijk contentbeheer: Drupal is niet voor niets onze favoriete open source software om websites mee te bouwen.

Websites waar je in zou willen wonen

Eigenlijk is het net als een huis bouwen. Iedereen richt z’n woning anders in, maar de technische basis is hetzelfde: je wil een badkamer, keuken en wc. Zo is de kans ook groot dat je nieuwe website een zoekbalk, eventpagina en videofunctie krijgt. En een inschrijfknop voor je nieuwsbrief. In Drupal Kickstart hebben we deze elementen alvast geconfigureerd. Dan kun je meteen beginnen met meubels uitzoeken.

Een CMS waarmee alles kan

Drupal is misschien wel het flexibelste CMS ooit. Je kunt er alles in aanpassen en het systeem is hartstikke schaalbaar. Hierdoor kun je je website helemaal inrichten zoals je wilt, en laat je je site makkelijk meegroeien met stijgende bezoekersaantallen of hogere ambities. Met Drupal kun je dus alle kanten op – waarvan vooruit natuurlijk de belangrijkste is.

Lees meer over Drupal

Zo pakken we het aan

 1. Klikt het?

  In een kennismakingsgesprek kijken we of er een match is. Daarna pluizen we je vraag uit: wat wil je precies, en waarom? In een technisch plan leggen we vast waaraan de oplossing moet voldoen.

 2. Designen

  Tijd om je nieuwe website te schetsen: passen we je huidige ontwerp aan, of maken we iets nieuws?

 3. Ontwikkelen

  We voegen het technisch plan en ontwerp bij elkaar en starten met bouwen. Als je wilt, vullen we je nieuwe site met content. Doe je dat liever zelf? Ook goed!

 4. Live gaan

  Vanaf het moment dat je website live staat, zorgen wij dat de hosting en security op orde blijven.

 5. Evalueren

  Doet je nieuwe site het goed, of kan-ie (nog) beter? We checken regelmatig de techniek, veiligheid en UX en stellen verbeteringen voor.

Nieuwsgierig geworden?

Drupal Kickstart is de perfecte keuze voor iedereen die serieus met z’n digitale strategie aan de slag wil. Vertel ons wat je in gedachten hebt, dan bespreken we de mogelijkheden met je.

Neem contact met ons op!

Synetic werkt samen met