De voordelen van maatwerk software op een rij

 • Perfect voor jouw bedrijf

  Soms past je verzoek niet in een hokje. Wij brengen je digitale ideeën tot leven en bouwen een webapplicatie die precies bij je organisatieprocessen past, en veilig met je meegroeit.

 • Geschikt voor SaaS

  Wil je een Software as a Service-product aanbieden aan je klanten? Focus op je business, en laat onze designers en developers de applicatie ontwikkelen. Schaalbaar en klaar voor de toekomst!

 • Snel aan de slag

  We houden van doorpakken. Dankzij onze scrum-werkwijze en het Double Diamond-model waarmee we je software ontwerpen, heb je in no-time een digitaal product in huis waar je van op aan kunt.

 • Vertrouwd van alle kanten

  Onze langst draaiende app loopt al 10 jaar als een zonnetje: een planningstool voor een uitzendbureau van technisch personeel. Ook Ziggo, KRO-NCRV en Media Info Groep zijn tevreden klanten.

Maatwerk software ontwikkeling in 4 stappen

Wie je software straks ook gaat gebruiken: wij willen dat ze er fan van worden. Daarom werken we toe naar een ‘minimal lovable product’. Dit prototype ontwikkelen we samen met jou tijdens verschillende workshops, op basis van het Double Diamond-model:

 1. Discover. We starten met de ontdekkingsfase. Hierin brengen we al je wensen en ideeën in kaart, en laten we onze gedachten over een nieuwe applicatie samen met jou de vrije loop. Deze inventarisatie kunnen we aanvullen met markt- of klantonderzoek.
 2. Define. Om te bepalen welk idee we gaan uitwerken, strepen we ze één voor één af. Het overgebleven idee analyseren we. Zo ontstaat er een duidelijk omkaderd plan, dat we straks kunnen omzetten in een prototype. Stap 1 en 2 vormen samen de eerste diamond. Dit proces herhalen we net zo lang tot we klaar zijn voor stap 3.
 3. Develop. Tijd om aan de slag te gaan! Heeft een idee de eerste diamond overleefd? Dan ontwikkelen we dit verder door, onder andere door de organisatorische en financiële aspecten ervan uiteen te zetten. Pas als die helder zijn en jij ermee akkoord bent, gaan we bouwen. Dat doen we met Symfony, Laravel, Node.js of WebAssembly.
 4. Deliver. We leveren een prototype van je nieuwe software op. Een applicatie die we testen tot je tevreden bent, en waar je organisatie vervolgens mee aan het werk kan. Ook hier geldt: stap 3 en 4 vormen samen één diamond, dus we herhalen het proces tot het glanst!

Laat je webapplicatie het werk doen

Sinds we websites kunnen maken die werken als apps, is er online een wereld vol nieuwe mogelijkheden opengegaan. Kijk maar naar Google Docs. Of wat dacht je van videogames die je niet langer op een spelcomputer hoeft te spelen maar gewoon via je browser het huis in streamt? Het succes van deze apps is simpel: de software is online first, dus je kunt er altijd en overal bij. Met onze kennis van ondernemen en liefde voor de allernieuwste technieken ontwerpen we voor jou een webapplicatie waarmee we je leven makkelijker maken.

Synetic werkt samen met

Foto van twee mannen, medewerkers van Synetic.

Bouwen aan je digitale toekomst met maatwerk software

Hoe groots je ideeën ook zijn: wij vertalen je strategie naar een krachtige applicatie. Samen met jou bouwen we een digitaal landschap waarin je plannen zich thuisvoelen en veilig kunnen groeien. Bijvoorbeeld met maatwerk softwareontwikkeling, een nieuw e-commerce platform of webpersonalisatie waarmee je klanten altijd op maat bedient.

Bekijk onze diensten

Synetic is partner van