Ontdek de pluspunten van Shopware

 • De standaardversie kan al veel

  Van een editor waarin je zelf een look-and-feel ontwerpt tot opties voor on-site contentpersonalisatie: Shopware biedt standaard al heel veel tools waarmee je makkelijk een digital experience ontwerpt.

 • Meer mogelijk met plug-ins

  Shopware is een open source-platform, wat betekent dat er allerlei aanvullende tools beschikbaar zijn die je eenvoudig inplugt. Zo kun je je webshop eindeloos verrijken en verbeteren.

 • Alles is en blijft van jou

  Shopware voelt als een SaaS-oplossing, maar is het niet: alle content die je publiceert en data die je verzamelt, blijft van jou. Jij beslist of je alles in de cloud of on-premise opslaat.

 • Geschikt voor headless e-commerce

  Houd je je back- en front-end liever van elkaar gescheiden? Geen probleem, Shopware is geschikt voor headless e-commerce. Hoe, dat leggen we graag uit.

 • Compatibel met je systemen

  Shopware is een hypercompatibel e-commerce platform, dat op bijna alle CRM- en ERP-systemen past. Heb je daar hulp bij nodig? We lassen alles naadloos voor je aan elkaar.

Alles multi, alles makkelijk met Shopware

Multi-site, multi-channel, multi-regional, multi-lingual – met Shopware breid je je business naar alle kanten uit, zonder dat jouw dagelijkse werk daar ingewikkelder van wordt. Alles komt namelijk samen in één overzichtelijk dashboard van waaruit je je hele e-commerce domein bijhoudt en beheert. Wat je ook toevoegt of integreert, Shopware houdt het simpel. Daarom zijn we fan.

De zekerheid van Gründlichkeit

Wij nemen geen binnenbochten als het om privacy gaat. Doe je dat wel, dan krijg je daar op lange termijn last van – los van het feit dat onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens niet erg netjes is. Ook daarom werken we met Shopware: het platform is ontworpen volgens het ‘privacy by design’-principe en wordt ontwikkeld in Duitsland, waar privacywetgeving strenger wordt nageleefd dan in andere landen. Degelijke software dus, waar wij op durven vertrouwen.

Wat maakt Shopware nu echt uniek?

In de dynamische wereld van e-commerce onderscheidt Shopware zich als flexibel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Maar wat maakt Shopware nu echt uniek?

 • Gebruikersgericht ontwerp: Shopware zet de gebruiker op de eerste plaats. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat zelfs degenen die nieuw zijn in e-commerce hun online winkel moeiteloos kunnen beheren. Met de sleep-en-neerzetfuncties en aanpasbare sjablonen creëer je een winkel die perfect past bij jouw merkidentiteit.
 • Naadloze integratiemogelijkheden: Shopware is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan externe applicaties, van betalingsgateways tot CRM- en ERP-systemen. Dit betekent dat je e-commerce functionaliteiten moeiteloos kunt uitbreiden, zonder enige haperingen.

 • Toekomstbestendige technologie: Shopware is altijd een stap vooruit en integreert de nieuwste technologische ontwikkelingen in het platform. Functies zoals AI-gedreven analyses en AR-productvoorbeelden zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

 • Verschillende versies van Shopware: Shopware heeft verschillende versies, waaronder de nieuwste, Shopware 6. Elke versie brengt nieuwe en verbeterde functies met zich mee die zijn ontworpen om de e-commerce ervaring voor zowel de winkelier als de klant te verbeteren. Shopware 6, bijvoorbeeld, biedt een nog flexibeler en gebruiksvriendelijker platform, met verbeterde mogelijkheden voor personalisatie en integratie.

Onze Drupal specialisten kickstarten je de markt op

Wil je snel met Shopware aan de slag? Wij zorgen dat je gauw up-and-running bent door de technische basis voor je in te richten. Daarmee kun je al meteen de markt op. Wil je meer dan de basics? Geen probleem, we helpen je graag bij het selecteren en implementeren van plug-ins.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Shopware webshop voor jou?

Meer weten over wat Shopware voor jou kan betekenen? Of gelijk enthousiast en wil je meteen aan de slag?

Neem contact met ons op! 

De geschiedenis van Shopware

Shopware heeft een rijke geschiedenis en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende e-commerce platforms in Europa. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft sindsdien voortdurend geïnvesteerd in de ontwikkeling van innovatieve e-commerce oplossingen. De toewijding van Shopware aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft het tot een vertrouwde keuze gemaakt voor duizenden bedrijven wereldwijd.

Synetic werkt samen met

Synetic is partner van