De zorg maakt – noodgedwongen – een enorme ontwikkeling door. Om de kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kosten van de zorg- en welzijnssector te waarborgen zijn krachtige, innovatieve oplossingen een keiharde eis. Synetic neemt hierin het voortouw. Als betrokken partner van verschillende organisaties die actief zijn in deze sectoren, dragen we zorg voor duurzame verbetering door digitale innovatie.

Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwikkelen van geïntegreerde zorgsystemen. Complete platformen, die voorzien in elke hulpvraag en -behoefte. Voor patiënten, mantelzorgers, medisch specialisten en iedereen die begaan is met gezondheid. Zo bouwt Synetic dagelijks aan geoptimaliseerde ervaringen op Apotheek.nl.

Het platform heeft een radicale upgrade gekregen, waarmee efficiëntie, veiligheid en toegankelijkheid voor iedereen gewaarborgd zijn en blijven. Hiermee realiseert Apotheek.nl zorgeloze, betrokken zorgervaringen en worden alle aspecten van zorg- en hulpverlening, zorgadvies en gezondheidsinformatie naadloos geïntegreerd in de algehele dienstverlening.

Zes trends die de digitale transformatie versnellen én verbeteren

Benieuwd hoe grote platformen aan een efficiënte digitale infrastuctuur komen? In dit whitepaper lees je zes trends die de digitale transformatie van jouw bedrijf versnellen en verbeteren. Download hem nu!

Synetic: zorg voor elkaar

Zorg, welzijn en educatie zijn de pijlers waar onze samenleving op gebouwd is. Voor het ontwikkelen en optimaliseren van digitale diensten in deze cruciale sectoren werkt Synetic met een dedicated, marktgericht team: Team Educatie & Diensten. Onze innovatieve en flexibele oplossingen voor onder meer onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en welzijnsinstanties maken elke digitale transformatie tot een groot succes.

Synetic geeft organisaties toegang tot toekomstbestendige technologie, voorziet bestaande systemen van duurzame upgrades en vergroot efficiëntie via geautomatiseerde digitale processen. Bij het werken met privacygevoelige informatie ligt de focus altijd op veilige data-integratie en compliance. Duurzame digitale toegankelijkheid voor patiënten en zorgverleners, een zorg voor nu en later.

Onze cases

Waar kunnen we je mee helpen?

Duurzaam investeren in goede, moderne zorg

Innovatie en digitalisering in de zorg spelen een cruciale rol in het vormgeven van moderne gezondheidszorg en dienstverlening. De zorg- en welzijnssector is daarbij in toenemende mate afhankelijk van betrouwbare en veilige technologische oplossingen. 

Net als in het onderwijs transformeert technologie de manier waarop zorg wordt verleend en ervaren. De integratie van kunstmatige intelligentie en machine learning verbeteren de diagnoses. Patiëntenzorg wordt persoonlijker, bijvoorbeeld door behandelingsopties af te stemmen op unieke zorg- en behandelbehoeften. Mobiele gezondheidsapps maken zorg bereikbaar voor iedereen.

Digitale hulpmiddelen stellen zorgverleners en welzijnsorganisaties in staat meer te doen in minder tijd. Zo verlagen we de druk op de mensen die in de sector actief zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die geboden wordt. Van het automatiseren van routinetaken tot toegang krijgen tot real-time data-analyses: digitalisering in de zorg leidt tot betere uitkomsten en een hogere patiënttevredenheid. 

Door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, schaalbare platformen en oplossingen, vinden zorgbedrijven en -organisaties manieren die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Met respect voor veiligheid en het beschermen van gezondheid. Van mens en data.