Digitalisering maakt onderwijs persoonlijker, waardoor lesstof veel meer aansluit op de individuele behoeften van studenten. Van toegankelijke leersystemen tot digitale platformen voor samenwerken in de klas en vanuit huis: het onderwijs groeit mee en sluit sneller dan ooit aan bij de nieuwste trends.

Voor Synetic is het onderwijs een vak apart. Dat hebben we onder meer in praktijk kunnen brengen voor ROC Midden Nederland. De krachtige website van het regionale opleidingscentrum hebben we uitgebouwd tot een indrukwekkend integratieplatform. Een domein waar de volgende stap van de student écht centraal staat.

Het ‘superplatform’ tilt gebruikerservaring naar een nieuw niveau. Alle colleges en opleidingen van de grootste opleider van de regio zijn naadloos samengebracht. Naast een fijne kennismaking met deze betrokken opleider is de website een allesomvattende omgeving waarin leerlingen en studenten op persoonlijke, inspirerende wijze naar een nieuw hoofdstuk worden begeleid.

Zes trends die de digitale transformatie versnellen én verbeteren

Benieuwd hoe grote platformen aan een efficiënte digitale infrastuctuur komen? In dit whitepaper lees je zes trends die de digitale transformatie van jouw bedrijf versnellen en verbeteren. Download hem nu!

Team Educatie & Diensten

Zorg, welzijn en educatie zijn de pijlers waar onze samenleving op gebouwd is. Voor het ontwikkelen en optimaliseren van digitale diensten in deze cruciale sectoren werkt Synetic met een dedicated, marktgericht team: Team Educatie & Diensten. Onze innovatieve en flexibele oplossingen voor onder meer onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en welzijnsinstanties maken elke digitale transformatie tot een groot succes.

Met kennis van complexe technologieën, hoogwaardige tools en een schat aan ervaring, draagt Team Educatie & Diensten zorg voor een zorgeloze transformatie en integratie. Zo bouwen we elke dag aan geweldige ervaringen. Duurzame digitale toegankelijkheid, een zorg voor nu en later.

 

Onze cases

Waar kunnen we je mee helpen?

De impact van digitale innovatie in het onderwijs

Digitale innovatie heeft een diepgaande impact op het onderwijslandschap. Nieuwe ontwikkelingen veranderen de manier waarop we leren en lesgeven. Dat is altijd al zo geweest, maar nu ingrijpender, sneller en vaak complexer dan ooit.

De opmars van AI, de grenzeloze toegang tot een wereld van informatie. Meer keuze, meer mogelijkheden. Nieuwe generaties met nieuwe verwachtingen – én de uitdaging om hier een passend aanbod en antwoord voor te vinden.

Een belangrijke technologische trend voor het onderwijs bestaat uit de opkomst van adaptieve leertechnologieën. In praktijk betekent dit onderwijs op maat van individuele leerlingen en studenten, persoonlijker en relevanter.

Onderwijs wordt realistischer en omvangrijker. Door de integratie van virtuele lesmethoden en augmented reality (AR) wordt de wereld letterlijk in huis gehaald. Van buiten naar binnen – en andersom. AI maakt organisaties sterker.

Het automatiseren van interne en administratieve processen biedt het onderwijs de ruimte om nog meer aandacht te besteden aan het creëren van meeslepende, boeiende leerervaringen. Gepersonaliseerde leermiddelen en -methoden, efficiënt geïmplementeerd en geïntegreerd.

Leren voor later met onderwijs van nu.