Schuif om meer te zien
ntb
Collega's die plezier hebben tijdens een potje tafelvoetbal
Foto van een man, een leno en een vrouw, medewerkers van Synetic. Zij zitten en staan samen lachend om één computerscherm gebogen.
Buitenkant van het pand van Synetic
Collega's die aan het nerfen zijn
Danny met op de achtergrond een beeldscherm met code
Collega's die aan het juichen zijn tijdens een potje tafelvoetbal
Koen en Misha aan het werk
Jeffrey die aan het werk is met code

Decode the future at Synetic

In een wereld vol innovatie, valt nog veel te ontdekken. Welkom op planeet Synetic. Door de sterren van de hemel te coderen, geven we onze Nederlandse en internationale klanten controle over hun digitale toekomst. Daarbij vinden we het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is. We zijn een cloud native PHP en JavaScript/TypeScript bedrijf en werken onder andere met Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Bootstrap, GitLab, Kubernetes, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi. 

Foto van een man, een leno en een vrouw, medewerkers van Synetic. Zij zitten en staan samen lachend om één computerscherm gebogen.

Blink uit in onze Strengths Based Culture

Zou het niet mooi zijn als je je baan zó kon inrichten, dat-ie perfect bij je talenten past? Die code heeft Synetic gekraakt. Binnen onze organisatie omarmen we een Strengths Based Culture. Dat houdt in dat we met elke medewerker persoonlijk op zoek gaan naar zijn of haar sterkste punten, om te ontdekken hoe we je kunnen laten uitblinken. Daardoor word je niet alleen uitmuntend in wat je doet, maar ga je ook elke dag met veel meer energie, motivatie en plezier aan de slag.

Lees meer

Synetic werkt samen met