Uitleg, aan het werk achter computer

Stage lopen bij Synetic

Bij Synetic werk je aan je stageopdracht én draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team. Er zijn een aantal real-life cases waar je onderzoek en prototyping voor kan doen. Daarnaast staan we open voor jouw eigen inbreng en ideeën. We maken altijd samen een opdracht op maat zodat je kan werken met de technieken die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld: #PHP, OOP, Back-end, Symfony, Laravel, Shopware, Drupal, Front-end, JavaScript, TypeScript, Vue.js, React, Docker en Kubernetes.

Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om voor klanten gave technieken in te zetten en me zo verder te ontwikkelen.
Marco van Harten, Synetic
uitleg op werk achter de computer

Werken vanuit je talenten

Naast top begeleiding op technisch gebied krijg je een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Want als je weet waar je goed in bent en daarop focust, ben je niet te stoppen. Samen met coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Zo word je niet alleen beter in je werk, maar kun je ook oneindig groeien als mens. Kun je je voorstellen hoeveel voldoening dat geeft?

Wat bieden wij?

  • Een stageopdracht op maat
  • Meewerken met het team aan verschillende klantprojecten
  • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen 
  • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons
  • Je eigen MacBook, laptop of tablet 
  • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
  • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
  • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
  • Een stagevergoeding

Over Synetic

Wij zijn een snelgroeiende digital agency, direct aan station Haarlem gevestigd, en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. 

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Tafelvoetbal

Wij werken onder andere samen met

Enthousiast?

We hopen dat je kiest voor een afstudeerstage bij Synetic. Laat via onderstaand formulier je naam en e-mailadres achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst nog even verder lezen? Ontdek meer over werken bij Synetic of deze stage vacature.