Mission Control: countdown initiated

Introducing: Mission Control. Een nieuw dashboard – gebouwd met Laravel – waarmee we de status en performance van de producten van onze klanten inzichtelijk maken. Waarom? Aanvankelijk vanuit de wens om in één oogopslag alle projecten van onze klanten te kunnen monitoren. Het is hét centrale punt waar alle informatie samenkomt. Data die we al hadden, maar niet altijd voor iedereen even makkelijk toegankelijk was. Nu zien we meteen op welk fundament elk product draait, welke tool aan een update toe is en hoe projecten er financieel voorstaan.

Introducing: Mission Control. Een nieuw dashboard – gebouwd met Laravel – waarmee Synetic de status en performance van de producten van onze klanten inzichtelijk maakt

Het kortetermijndoel? Mission Control aan de basis zetten van onze workflow. Niet alleen voor ontwikkelaars, maar voor de hele business. Natuurlijk is niet alle informatie voor iedereen interessant. Waar developers graag in realtime technische specs inzien, willen project- en accountmanagers toegankelijk inzicht in hoe projecten er financieel voorstaan. Niet met nieuwe of extra data, maar met een overzichtelijke weergave van bestaande ‒ dat geeft controle. We passen het dashboard aan op de gebruiker, en tonen deze wat-ie wil weten. Tegelijkertijd streven we met Mission Control naar verbinding. Intern, door onze business units samen te brengen en iedereen toegang te geven tot één centrale omgeving. En extern, door onze klanten te betrekken.

Want onze blik is vooral gericht op hen, en op de toekomst. We bouwen deze applicatie bottom-up: eerst voor eigen gebruik, daarna vooral voor onze klanten. Uiteindelijk krijgen zij toegang tot Mission Control, om zelf de status van hun project en tool te kunnen monitoren waar en wanneer ze dat maar willen.

Op dit moment zijn we nog niet klaar voor lift off, want onze precieze koers is nog niet duidelijk. Daar hebben we de hulp van klanten bij nodig, want uiteindelijk willen we iets bouwen wat voor hen de meeste waarde oplevert. Synetic gaat op ontdekkingsreis naar nieuwe inzichten. Spring je aan boord?

Robin, medewerker binnen Synetic als Solution Architect

Spring je aan boord?

Vertel ons in welke vorm Mission Control voor jou het waardevolst is, en op welke informatie je graag meer grip krijgt. Neem contact met ons op – Mission Control bouwen we samen.

Bel Robin
0233032100