Nieuw directielid Hessel Rosbergen

Vanaf juli is het directieteam van Synetic uitgebreid met Hessel Rosbergen. Met zijn ervaring bij diverse digital agencies en zijn interesse voor technologie, commercie en ook de organisatorische aspecten grijpt hij deze functie met veel enthousiasme aan.

Portretfoto van Hessel Rosbergen
Directielid Hessel Rosbergen

Even voorstellen

Ik vind het leuk om te bepalen wat je morgen moet doen om over drie jaar te kunnen bereiken wat je voor ogen hebt. Met het veranderende digitale landschap, het aantal digital agencies en ook de groeiende vraag naar strategisch advies van onze klanten, zie ik voor mij een mooie rol weggelegd.

Komende tijd ga ik mij daarom bezighouden met het aanscherpen van onze propositie, het optimaliseren van processen en de voorspelbaarheid. Daarnaast wordt Synetic steeds vaker gevraagd om met klanten mee te denken over hun meerjaren strategie en de impact die digital heeft op het hier en nu. Dat is mooi, want daar ligt ook de passie van Synetic. We willen onze klanten op lange termijn blijven bedienen en echt samen de contouren van het digitale landschap verder invullen. Daar ga ik mijn steentje aan bijdragen.

Kennismaken?

Wil jij graag nader kennismaken met Hessel Rosbergen? Je kan hem bereiken via Hessel.Rosbergen@synetic.nl of bel 023-3032100.

Wij wensen Hessel veel succes in zijn functie en vooral veel werkplezier!