Bejo genomineerd voor de Internationale Splash Awards 2019

In juni mochten Bejo en Synetic al naar huis met de prijs van de nationale Splash Awards. Met trots kunnen we aankondigen dat de Innovatieve Mediabank van Bejo nu ook genomineerd is voor de Internationale Splash Awards 2019 in de categorie Tools & Apps.

Het logo van de internationale splash awards
8 oktober 2019

Een eervolle vermelding, want het project dat met deze prijs naar huis mag, behoort toch tot de beste Drupal projecten wereldwijd.

Uitreiking

Aansluitend aan de eerste dag van het vierdaagse internationale Drupal event, DrupalCon Amsterdam, worden op maandagavond 28 oktober de prijzen uitgereikt. Laten we hopen dat we ook deze mooie prijs samen met team Bejo mee naar huis mogen nemen.

Case Bejo's innovatieve mediabank

Synetic ontwikkelde Bejo's innovatieve mediabank: een splinternieuwe, state-of-the-art digitale mediabank gebouwd in Drupal 8. Het doel van dit project was om een mediadatabase te ontwikkelen die BEJO-medewerkers, zowel nationaal als internationaal, de mogelijkheid biedt om eenvoudig communicatie-uitingen te ontwikkelen via één platform, media te delen en te communiceren volgens de huisstijlrichtlijnen. De mediadatabase is toegankelijk en gemakkelijk te onderhouden. Zo kunnen beheerders van de mediabank van Bejo dankzij onze open source-module Media Bulk Upload voor Drupal 8 afbeeldingen veel sneller uploaden. De module bepaalt automatisch het juiste mediatype voor alle geüploade bestanden. Op deze manier kan een gebruiker honderden bestanden tegelijk uploaden wat hen enorme tijdwinst biedt.

Contribs Drupal community

Naast dat wij voor Bejo een tool hebben ontwikkeld dat hen veel tijd en kosten bespaart, hebben we met dit project ook een mooie bijdrage gelevered aan de Drupal-gemeenschap door acht modules bij te dragen, die gemakkelijk en flexibel te gebruiken zijn.