Synetic is genomineerd voor de Splash Awards 2019

De nominaties voor de Splash Awards 2019 zijn bekendgemaakt. Met deze Awards worden Drupal-leveranciers en developers uit Nederland en Vlaanderen, die buitengewone prestaties leveren, in het zonnetje gezet.

Laptop met overzichtspagina
11 juni 2019

Met trots kunnen we vertellen dat ook Synetic weer genomineerd is voor de Splash Awards. Dit jaar in de categorie Tools & Apps met de case van Bejo 'een Innovatie Digitale Mediabank'.

Innovatieve Mediabank

Voor Bejo, toonaangevend in zaadveredeling wereldwijd, heeft Synetic een geavanceerde tool ontwikkeld die hen de mogelijkheid biedt hun huisstijl in meer dan 30 landen te bewaken en te beheren. Naast de huisstijlrichtlijnen kan Bejo met deze portal eenvoudig beelden in hoge snelheid als bulk uploaden, deze automatisch taggen en verrijken met relevante zoekwoorden en biedt de tool de mogelijkheid om de beelden in diverse bestandstypen met anderen te delen of te downloaden. De communicatiemedewerkers van Bejo hebben met deze mediabank een tool in handen waarvan ze dagelijks hun vruchten plukken. Naast dat het platform zeer toegankelijk en ook eenvoudig te onderhouden is, is de tool gebruiksvriendelijk en zorgt het voor veel tijdwinst bij Bejo en helpt het hun met het beheren van hun digitale media.

Succesvol project

Synetic heeft met veel plezier aan dit uitdagende project gewerkt. Het heeft een aantal interessante oplossingen en mooie contributions voor de Drupal-community opgeleverd. Ben je benieuwd wat we hebben kunnen bijdragen aan de Drupal community, lees de volledige Bejo case (Engels) op de site van de Splash Awards.

Donderdag 27 juni aansluitend aan het grootste Drupal event van Nederland, Drupaljam:XL, vindt de uitreiking van de Splash Awards plaats. Wil jij er ook bij zijn, koop hier je kaarten.