Synetic genomineerd voor twee Splash Awards '21

De nominaties voor de Splash Awards zijn bekendgemaakt. Met deze awards worden de beste Drupal projecten in het zonnetje gezet, onder andere op het gebied van design en UX, commerce, en tools en apps. Synetic is twee keer genomineerd; het vernieuwde e-commerce platform JB Inflatables in de categorie commerce en journalistiek onderzoeksplatform Pointer (KRO-NCRV) in de categorie publishing media. Andere genomineerden zijn onder andere RTL.nl, Media Monks, SWIS en Hoppinger. De winnaars worden bekend gemaakt op 28 oktober tijdens een feestelijke uitreiking.

Foto met laptop en iphones waarop de websites van JB Inflatables en Pointer te zien zijn met tekst: twee nominaties Splash Awards.
19 oktober 2021

JB Inflatables: dé zet om wereldwijd exponentieel te groeien

Genomineerd in de categorie commerce

Samen met strategisch designbureau en creatief ‘zusje’ Henry Handsome herontwikkelde Synetic de website van JB Inflatables van begin tot eind. Een verbeterde architectuur en een versimpelde structuur vormen de basis voor het nieuwe platform. Het design volgde, met de aangescherpte merkidentiteit van JB als uitgangspunt. Het vernieuwde JB-platform maakt van bezoekers klanten. De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Een slim megamenu toont in een oogopslag de verschillende producten. Door e-commerce in het platform te integreren, maakten we het aankoopproces makkelijker en sneller: een enorme verbetering voor JB zelf én voor hun klanten.

Bekijk dit project

Pointer (KRO-NCRV): onderzoeksjournalistiek voor jou, met jou

Genomineerd in de categorie publishing media

Met het nieuwe Pointer heeft Synetic een toekomstbestendig platform neergezet dat voor synergie zorgt tussen verschillende doelgroepen en content types zoals artikelen, onderzoeken, datasets en media. Het nieuwe platform heeft zo’n 2 miljoen unieke bezoekers per jaar. De redactie kan via het CMS eenvoudig rijke content (bijvoorbeeld interactieve datavisualisaties) toevoegen. De verschillende typen content zijn op een makkelijke manier aan elkaar te koppelen en worden op thematische wijze ontsloten aan bezoekers. Vloeiende verwijzingen zorgen ervoor dat de bezoekers zich kunnen blijven verdiepen.

Bekijk dit project

Winnaars bekend gemaakt

Donderdag 28 oktober is het zover, dan vindt de uitreiking van de Splash Awards plaats. Om 16:00 trapt presentator Steven Kazàn via een livestream af. Lees meer over de uitreiking van de Splash Awards '21.

Synetic werkt samen met