Synetic neemt activiteiten Lucius Digital over

Passend bij deze ambitie namen we per 1 mei de activiteiten van de Amsterdamse agency Lucius Digital over.

Lucius medewerkers
27 juni 2019

Klanten met hoge eisen hebben veel kennis en expertise nodig. Dat geeft je als bedrijf de verantwoordelijkheid om voortdurend bezig te zijn met het aantrekken van goede mensen.Overname mensen Lucius Digital Zonder hen kun je je beloftes niet nakomen en je klanten niet succesvol maken. De mogelijkheid om in één keer een aantal goed op elkaar ingespeelde professionals over te nemen, laat je dan natuurlijk niet liggen.

Synetic en Lucius Digital zijn geen onbekenden voor elkaar. Tijdens een informeel gesprek kwam eerder dit jaar de optie op tafel om Synetic de medewerkers van Lucius te laten overnemen. De stukjes bleken in elkaar te passen, en de afgelopen tijd legden we de puzzel. In april was hij af, en op 1 mei begonnen de vier medewerkers van Lucius Digital bij Synetic.

Hoe ziet de overname er precies uit?

Synetic neemt de medewerkers en een aantal klanten van Lucius Digital over. Lucius Digital van Joris Snoek gaat door, maar op andere voet. Klanten van Lucius hebben de mogelijkheid om mee te gaan naar Synetic. Synetic is dankzij deze overname in één klap uitgebreid met een goed geolied team. Drie ontwikkelaars en een projectmanager zijn inmiddels in Haarlem begonnen. Het was, om in technologietermen te blijven, plug-and-play: ze rolden er zo in.

Synetic geeft met deze overname een gevolg aan haar ambitie om te groeien. Daarbij willen we het team blijven versterken met talentvolle mensen. Met deze vier nieuwe aanwinsten kregen we er veel ervaring en kwaliteit bij, waardoor we onze slagkracht opnieuw vergroten.

Thomas, Stijn, Erik en Rick welcome to the Digital Family!