Shopware 5 is end-of-life: wat betekent dat?

Shopware blijft zich ontwikkelen en brengt, net als andere platformen, steeds nieuwe updates uit. Dat betekent ook dat oudere versies soms niet meer ondersteund worden. En dat is nu het geval voor Shopware 5. Een mooi moment om met je bedrijf vooruit te kijken. Ontdek alternatieven en zet de volgende stap in de volwassenwording van jouw e-commerce.

Ik ben nog niet over, wat heeft dat voor gevolgen?

  • Beveiligingsproblemen: na de end-of-life-datum wordt Shopware 5 een doelwit voor nieuwe beveiligingsdreigingen. Het ontbreken van updates, bugfixes en beveiligingspatches kan ernstige gevolgen hebben voor jouw organisatie en de datagegevens van je klanten, waardoor de kans op gegevensinbreuken toeneemt.
  • Verouderde technologie: Shopware 5 blijft achterlopen op functionaliteit, prestaties en klantervaring. Een overstap naar de volgende generatie, Shopware 6, is daarom geen luxe maar een noodzaak om bij te blijven in de dynamische wereld van e-commerce.

 

Ontdek de vervolgstap naar Shopware 6

Nu Shopware 5 end-of-life is, ga je door naar een versie binnen Shopware 6. Deze is gebouwd op de nieuwste technologieën zoals Symfony en Vue.js en biedt een scala aan voordelen voor zowel kleine als grote bedrijven:

  • Modulariteit en schaalbaarheid: Shopware 6 is ontworpen met een modulaire aanpak, waardoor het gemakkelijk aanpasbaar is aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe functies of het integrereren met andere systemen, Shopware 6 biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om te groeien.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Dankzij de intuïtieve interface en de mogelijkheid om met drag & drop te werken, is Shopware 6 gemakkelijk te gebruiken voor jou en je team. Beheer je webshop efficiënt en bespaar kostbare tijd met Shopware 6.
  • Toekomstbestendigheid: Met een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang, is Shopware 6 een toekomstbestendige keuze voor jouw e-commerce activiteiten. Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van headless commerce, Progressive Web Apps (PWA’s) en meer.

Synetic helpt je verder

Bij Synetic gaan we de uitdaging met je aan. Met onze kennis van Shopware 6 en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de jouw unieke eisen, zetten we de volgende stap in je digitale groei. We zijn een gecertificeerde Shopware partner die een full-service dienstverlening biedt. Of je nu behoefte hebt aan maatwerk ontwikkeling, integratie met externe systemen, of strategisch advies, wij staan klaar om je te helpen. 

Kunnen we je helpen met jouw digitale uitdaging?

Zit jij met een digitale uitdaging? Laat kort en bondig je vraag achter en binnen twee werkdagen ontvang je van ons een antwoord in je mail!

Projecten voor onze klanten