Synetic blijft groeien

Synetic neemt digitaal bureau Kingsquare over. Kingsquare werd opgericht in 2001 en deed de afgelopen twintig jaar tal van omvangrijke online projecten. Het technische karakter van het bureau past perfect bij het DNA van Synetic. De Synetic family is door deze overname uitgebreid met vier nieuwe leden: Kingsquare-oprichters Robin Speekenbrink en Tim de Koning en software developers Aubrey Hewes en Robin van der Molen.

Foto van vier nieuwe medewerkers bij Synetic: Robin Speekenbrink, Robin van der Molen, Tim de Koning en Aubrey Hewes
V.l.n.r. Robin Speekenbrink, Robin van der Molen, Tim en Aubrey

Even voorstellen: Robin, Tim, Aubrey en Robin

Robin Speekenbrink blikt met trots terug op de afgelopen twintig jaar, waarin hij en Tim met een klein clubje veel bereikten. "Door slimme oplossingen en een vooruitziende blik gebruiken onze klanten van het eerste uur hetzelfde systeem als multinationals." Robin kijkt vooral uit naar het samenwerken binnen een multidisciplinair team: "Scrummen voor een klant en een technisch goed product maken dat echt gebruikt wordt en de klant efficiënter laat werken. De projecten van Synetic zijn wat groter, en lenen zich daar perfect voor."

Tim de Koning rolde twintig jaar geleden met Robin vanuit hun opleiding zo de IT-wereld in. Nu maken ze opnieuw samen een stap. "Het voelt goed om met Robin vanuit een nieuw perspectief de wereld te bekijken", zegt Tim. Hij krijgt vooral energie van projecten die 'dom werk' overbodig maken. "Het is fantastisch als iemand dankzij een door ons ontwikkelde koppeling zijn of haar tijd niet meer hoeft te verdoen met handelingen die eigenlijk niets bijdragen."

Aubrey Hewes werd geboren in het Verenigd Koninkrijk, maar woont inmiddels alweer jaren in Nederland. Hij wist als jochie van 14 al dat dit zijn werk moest gaan worden. "Ik doe het liefst projecten waarbij je eerst diep in de tech moet zitten", zegt Aubrey. Hij pluist daarnaast graag oude of nieuwe technologie tot in detail uit.

Robin van der Molen werkte sinds kort bij Kingsquare. Hij volgt in de avonduren de hbo-studie Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Aanvankelijk wilde Robin gamedeveloper worden, maar tijdens zijn studie ontdekte hij dat zijn hart ligt bij het ontwikkelen van applicaties en websites. "Ik bouw graag dingen die klanten beter of sneller laten werken, en ga het liefst met een mooi ontwerp aan de slag."

Door de kwaliteitsinjectie die de overname van Kingsquare geeft, gaan we met nóg meer vertrouwen en enthousiasme 2021 in.
Joost Appers , Oprichter en directeur Synetic

Synetic helpt bedrijven als drinkwaterbedrijf PWN, Vodafone Ziggo, KPN, Sanofi Genzyme en Infomedics groeien en transformeren in de digitale wereld. Joost Appers, oprichter en directeur van Synetic: "Om onze klanten te helpen met het verwezenlijken van hun online ambities heb je visie en vakmanschap nodig. Dat geeft je als bedrijf de verantwoordelijkheid om voortdurend bezig te zijn met het aantrekken van de juiste mensen. Dankzij hen maak je je klanten succesvol. Door de kwaliteitsinjectie die de overname van Kingsquare geeft, gaan we met nóg meer vertrouwen en enthousiasme 2021 in. Op naar een jaar vol nieuwe successen, slimme oplossingen en productieve samenwerkingen."

Synetic werkt samen met