Synetic en Henry Handsome bundelen krachten

Digital agency Synetic en strategic design agency Henry Handsome en bundelen hun krachten. Waar Synetic de techniek in het DNA heeft zitten, ligt de kracht van Henry Handsome in digital design. “Samen vormen we een onverslaanbare combinatie die vanuit de business doelstellingen van de klant, mooie dingen ontwerpt én bouwt.” Aldus Joost Appers, oprichter en directeur van Synetic. Dit partnership past binnen de visie van Appers om klanten altijd de benodigde digitale expertise te kunnen bieden; multidisciplinair, maar vanuit core competencies en individueel talent en vakmanschap.

Foto waarop Joost en Hessel Appers (oprichters en directeuren van Synetic) en Fanny Morriën en Roel Stevens (oprichters en directeuren van Henry Handsome) te zien zijn.
2 november 2020

Al 15 jaar helpt Synetic bedrijven zoals drinkwaterbedrijf PWN, Vodafone Ziggo, KPN, Sanofi Genzyme en Infomedics te groeien en transformeren in de digitale wereld. Appers: “Om onze klanten te helpen met het verwezenlijken van hun online ambities heb je visie en vakmanschap nodig. Dat geeft je als bedrijf de verantwoordelijkheid om voortdurend bezig te zijn met het aantrekken van de juiste mensen. Dankzij hen maak je je klanten succesvol.”

De ambitie van oprichters en neven Joost Appers en Hessel Appers om met Synetic te groeien is sinds de start in 2004 niet veranderd. Vorige week werden zij aandeelhouder van Henry Handsome, waarmee hun betrokkenheid en belang officieel geworden is.

Het afgelopen jaar werkten Synetic en Henry Handsome al intensief samen aan het volledige redesign van de website van JB Inflatables, fabrikant en leverancier van springkussens, stormbanen en opblaasbare promoties. Roel Stevens, co-founder en strategisch directeur van Henry Handsome: “Door onze strategie en design skills te combineren met de data en tech skills van Synetic kunnen we nog krachtiger bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit is next level Clever Digital Design.” Fanny Morriën, co-founder en creatief directeur van Henry Handsome: ”Nu kunnen we online karaktervol design maken op het hoogste niveau. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!”

Beide digitale bureaus zijn gevestigd in Haarlem op steenworp afstand van elkaar, wat samenwerken makkelijk maakt. Er zijn geen plannen om de bedrijven fysiek samen te voegen: “Het sterk technische karakter van Synetic zou ons nieuwe ‘rebelse, creatieve zusje’ Henry Handsome alleen maar in de weg zitten. It’s the best of both worlds.” Zo stelt Joost Appers.

De 'Synetic family' bestaat met Henry Handsome -in Haarlem gevestigd op steenworp afstand van Synetic- nu uit meer dan 50 specialisten, met daaromheen een groeiend netwerk van verschillende partners en experts.

Ontmoet Henry Handsome

Synetic werkt samen met