First dates restaurant: Synetic meets Henry Handsome

In ons digitale First Dates Restaurant heeft Synetic gisteren kennisgemaakt met Henry Handsome. Vijftig collega’s stelden zich tijdens een uitgebreide lunch vanuit huis aan elkaar voor door ‘zoete vragen’ te beantwoorden van de Maître D's. En wat blijkt? Synetic en Henry Handsome passen wel héél goed bij elkaar...

9 oktober 2020

Waar Synetic de techniek in het DNA heeft zitten, is Henry Handsome gespecialiseerd in het neerzetten van ijzersterke merkidentiteiten. “Samen vormen we een onverslaanbare combinatie die slimme en mooie digitale oplossingen ontwikkelt, altijd vanuit de businessdoelstellingen van de klant.” Aldus Joost Appers, oprichter en directeur van Synetic.

Fanny Morriën, mede-oprichter en creatief directeur van Henry Handsome: Door de samenwerking met Synetic kunnen we nu online karaktervol design maken op het hoogste niveau. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos, ik kan niet wachten! Roel Stevens, oprichter en directeur van Henry Handsome: “Door onze strategie en design skills te combineren met de data en tech skills van Synetic ben ik ervan overtuigd dat we nog krachtiger kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit is next level Clever Digital Design.

De 'Synetic family' bestaat met Henry Handsome -in Haarlem gevestigd op een steenworp afstand van Synetic- nu uit meer dan 50 specialisten, met daaromheen een warm netwerk van verschillende partners.

Ontmoet Henry Handsome

Vijftig collega’s stelden zich aan elkaar voor door ‘zoete vragen’ te beantwoorden van de Maître D's.
Vijftig collega’s stelden zich aan elkaar voor door ‘zoete vragen’ te beantwoorden van de Maître D's.
Bij alle collega's werd een mooie lunch thuisbezorgd.
Bij alle collega's werd een mooie lunch thuisbezorgd.

Synetic werkt samen met