Synetic winnaar Internationale Splash Awards

Maandag 28 oktober gaat in de boeken als een historische avond voor Synetic. Waar we in juni al de prijs voor beste Drupal project van Nederland en Vlaanderen in de wacht mochten slepen, werd gisteren aan ons de prijs voor beste Drupal project wereldwijd uitgereikt.

Groepsfoto met de winnaars van de internationale splash awards
29 oktober 2019

In de Zuiderkerk van Amsterdam vond gisteravond, aansluitend aan DrupalCon Amsterdam, de uitreiking van de Internationale Splash Awards plaats. Het event voor Drupal bureaus en leveranciers. Meer dan 75 cases uit 13 landen werden ingezonden en in tien categorieën ingedeeld. Synetic was met nog 3 andere partijen genomineerd voor de categorie Tools & Apps met Bejo's case Innovatieve Mediabank.

Winnende case

Bejo’s Innovatieve Media database wordt wereldwijd door Bejo gebruikt om ervoor te zorgen dat alle media voor het ontwikkelen van communicatie-uitingen eenvoudig gedeeld kunnen worden en ook gebruikt kunnen worden volgens de huisstijlrichtlijnen. Naast het grote voordeel dat Bejo met deze tool op één centrale plek hun identiteit kan bewaken, is het ook een tool die eenvoudig te beheren is en hen heel veel tijd bespaart. Lees hier de ingezonden case op de site van Splash Awards.

Tijdsbesparing

Het harde werken is beloond. Niet alleen hebben we met het ontwikkelen van deze innovatieve media database een flinke bijdrage kunnen leveren aan de Drupal community, ook Bejo heeft veel profijt van deze nieuwe tool. Het is een tool die veel tijd en werk uit handen neemt.