Waar jouw ambitie begint, daar is Synetic

Het is de go-to-belofte van bijna elke dienstverlener: ‘Toegevoegde waarde leveren’. Maar, wat ís die toegevoegde waarde nou precies? Waar zit ‘m dat dan in? Daar heeft lang niet elke partner een antwoord op. Wij wel, vinden wij. Tijd om je een inkijkje te geven in waarom wij overtuigd zijn van ons businessmodel (en waarom jij dit als klant ook moet zijn).

‘Shops-in-shop’ 

Van ‘hit-and-run-projecten’ naar strategische partnerships en blijvend betrokken. Door de jaren heen hebben we ons steeds sterker gepositioneerd als strategisch partner. Die ontwikkeling kreeg een nieuwe impuls met de introductie van de marktgerichte teams. En daarmee óók de toegevoegde waarde van onze specialisten. Wat maakt de marktgerichte teams van onschatbare ondersteuning voor klanten? Goede vraag, een nog beter antwoord.

Al onze marktgerichte teams zijn feitelijk shops-in-shop. Hyperspecialisten binnen een specialistische omgeving. Teams met de lenigheid van een klein bedrijf en toegang tot de infrastructuur van een groter bedrijf en zelfs een compleet label. ‘Best of both worlds’ in vrijwel elk opzicht.

Een externe interne afdeling

Digital development is voor veel van onze klanten bedrijfskritisch. Dat betekent dat je als bedrijf strategisch, tactisch en operationeel volledig in contact wil staan met een team. Om gezamenlijk het digitale landschap vorm te geven. Van het eerste begin tot aan beheer en hosting: één partner waarbij je een totaalpakket-plus kunt afnemen.

De marktgerichte teams kennen de klant en de uitdagingen, de kansen en de competitie, en schakelen op verschillende niveaus met jouw organisatie. Als het ware een eigen in-house afdeling, maar dan ‘out-house’. Ons team als jouw afdeling Digital Development. Pas als dit doel bereikt is, vinden wij een samenwerking geslaagd.

Complete lifecycle ‘gecovered’ 

Direct contact, heldere communicatie en een rotsvaste visie zijn cruciaal voor het succes van digitale projecten. Onze teams zijn zo ingericht dat elk team je gedurende de complete klantreis kan bedienen – én verder. De gehele lifecycle van jouw digitale landschap zit in één mini-eenheid gevangen. Zo is een project nooit een project, maar een onderdeel van de digitale reis. Een bouwsteen op weg naar meer, completer en beter.

Ben jij een ‘perfect fit’? 

Ons businessmodel bedient bedrijven met specifieke digitale uitdagingen en ambities. Deze aanpak is afgestemd op herkenbare en veelvoorkomende vragen binnen de markt. Bedrijven zoeken niet naar een clubje dat alleen een website bouwt, maar naar een partner voor het ontwikkelen en onderhouden van een compleet digitaal landschap. Direct schakelen met de inhoud. Maximaal lifecycle-management en maximaal resultaat.

We zien klanten die digital development bij het strategisch kader hebben betrokken zelf bewust actief nadenken over het online landschap. De juiste personen, met de juiste kennis, die zich binnen de organisatie buigen over online groei en online ontwikkeling. Daar gaan we graag mee in gesprek. De inhoud in. Over informatiebeveiliging, over schaalbaarheid, over API’s en integratie in je complete IT-landschap. Over het nu, maar net zo snel over ambitie, doelen en de ‘end-game’.

Wij zijn waar jouw ambitie begint 

In Synetic heb je een partner waar je op meerdere niveaus praat over de diensten die je nodig hebt en die je afneemt. Een team dat het strategisch vergezicht van de klant snapt en mede-vormgeeft. Dit tactisch vertaalt naar werkstromen en projecten en deze operationeel vlekkeloos in executie brengt.

Of je nu een digitale strategie hebt of nog niet. Als dedicated partner nemen we je mee naar jouw toekomstige digitale landschap waar het beter en leuker ondernemen is. Maximaal waarde toevoegen vanaf het moment dat jouw ambitie begint.

Kunnen we je helpen?

Heb jij een digitale uitdaging waarvan je denkt dat wij je kunnen helpen? Laat kort je vraag achter en je ontvangt binnen twee werkdagen inhoudelijk antwoord in je mail!