Digital partner

Als full service partner ondersteunen we onze klanten op het gebied van strategie, design, software development, hosting en beheer. We geloven in hechte samenwerkingen, open communicatie en maximale ontzorging voor onze klanten. Onze ruim 50 specialisten - slim, nuchter en bevlogen - hebben kennis van business, marketing en techniek. Complexe vraagstukken brengen we terug naar behapbare en toekomstgerichte oplossingen. Zo helpen we bedrijven zoals KRO-NCRV, Vodafone Ziggo, Bejo, PWN, Infomedics en Sanofi Genzyme aan de beste digitale ervaring voor hun klanten.

Digital solutions

Digitale transformatie zien wij niet als een keuze, maar als een noodzaak - en als je het goed doet een kans. Samen bepalen we wat er nodig is om de business echt te veranderen. We werken vanuit business doelstellingen, benodigde KPI's en optimalisatie van bedrijfsprocessen en ook na livegang evaluaren en acteren we pro-actief.

Synetic werkt samen met

Portretfoto van synetic medewerker

Techniek zit in ons DNA

Vanaf de oprichting in 2004 lopen technologie en innovatie als een rode draad door onze organsatie. We zijn nieuwsgierig, ambitieus en altijd op zoek naar de juiste lange termijn oplossing voor onze klanten. Met webtechnologie ontwikkelen we native apps, web apps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API koppelingen.

Lees meer
Sfeerbeeld van twee werkende synetic medewerkers

Een team vol talenten

Binnen Synetic omarmen we de Strengths Based Culture. Dat houdt in dat we met elke collega op zoek gaan naar hun persoonlijke talenten. Samen richten we hun werk dan zo in, dat ze die talenten optimaal kunnen inzetten. En hoe meer ze die talenten benutten, hoe beter ze worden in wat ze doen. Daar worden zij én onze klanten heel erg blij van.

Lees meer
Het kantoorpand van Synetic

Gevestigd in Haarlem, werkend vanuit huis

Als digital agency zijn we goed voorbereid en uitgerust om vanaf verschillende locaties te werken. Logeerkamers en zolders zijn omgetoverd tot thuiswerkplek en nieuwe uitdagingen zorgden voor veel creativiteit. Ons werk, onze projecten en overleggen gaan digitaal gewoon door, maar met 50 collega's vanuit huis werken is tóch anders. Om verbinding te bevorderen organiseren we daarom allerlei bijzondere alternatieven.

Meer weten?

Wil je met ons samenwerken? Of wil je meer weten over onze oplossingen, projecten, of hoe wij werken? Laat wat van je horen!

Bedankt, je bericht is verzonden!