Werk waar we trots op zijn

De complexiteit waar onze klanten tegenaan lopen, weten wij wel raad mee. We helpen mee om bedrijfsprocessen weer op elkaar aan te laten sluiten. Zo ontstond er een one-stop-shop voor FoodforCare, met hun nieuwe digitale platform koppelen ze het aanbod aan het assortiment van de groothandel. Of voor JB Inflatables, waar we een inspirerende high-end online showroom ontwikkelden. Benieuwd aan wat voor projecten we allemaal hebben gewerkt? Lees dan de cases eens door.

Waar kunnen we je mee helpen?

Future-proof e-commerce ecosystemen

Betreed de wereld van future-proof e-commerce ecosystemen, waar wij samen met Alumio een oplossing bieden voor complexe integratiebehoeften. Zo regisseren we jouw bedrijfslandschap voor een naadloze gebruikerservaring, weg van de chaos van software, cloud apps, data, en microservices. Maak je klaar voor een geoptimaliseerde en toekomstbestendige e-commerce ervaring. Lees hier meer over het bouwen van future-proof e-commerce ecosystemen.

De mensen achter team Commerce

Ons team bestaat uit meerdere professionals met ieder een eigen expertise en functie. Sommigen werken al ruim tien jaar bij Synetic en anderen zijn er in de laatste jaren bijgekomen. Maar sinds begin 2023 zijn wij team Commerce. Samen vormen we een hecht team, we schakelen snel en weten precies wie we waarvoor in kunnen zetten. We stellen ons graag voor, want met onze eigen verhalen leer je ons veel beter kennen. En dat vinden we belangrijk tijdens een partnership! Benieuwd naar onze verhalen? Lees dan eens het verhaal van onze Digital Pioneer Hans.

We werken onder andere voor

Ilja, medewerker binnen Synetic als Business Strategy Manager

Contact

Benieuwd of team Commerce je verder kan helpen met jouw digitale vraagstukken? Neem dan contact met ons op!

Stuur Ilja een e-mail
sales@synetic.nl