Onze manier van werken

Wij werken agile. Dat vinden niet alleen wij fijn, maar onze klanten ook. We plannen zorgvuldig en bepalen binnen de sprint de juiste prioriteit voor de verschillende projecten. Binnen elke sprint plannen we ruimte in voor onvoorzienbaarheden. Onze sprints duren altijd drie weken. Daarin verdelen we het werk van onze klanten en gaan we aan de slag. Elke sprint is er ruimte voor spoed, want een website moet al-tijd werken. Tijd over? Dan pakken we alvast wat op uit de volgende sprint. Of gaan we graag met onze klanten om de tafel om te kijken naar wat er nóg beter kan, dan doen we sowieso al periodiek door middel van een retro-spective.

Heb jij meer behoefte aan een vast dedicated team voor jouw project? Dan is dat mogelijk. We bespreken samen wat het beste werkt om het project tot een succes te brengen. Wij zien onze klanten namelijk écht als collega's. We zijn een verlengstuk en onderdeel van jullie ICT-team en zo gedragen we ons ook. 

Werk waar we trots op zijn

Samen met onze klanten kijken we naar dé ideale oplossing voor hun complexe problemen. Daar zijn we goed in én halen we onze energie uit. Er zijn geen vraagstukken die we uit de weg gaan. Multi-sites, complexe software-architectuur bouwen en onderhouden we graag. Dat deden we al voor onze huidige klanten zoals KRO-NCRV, FrieslandCampina, Bejo Zaden & BAM.

Waar kunnen we je mee helpen?

Zes trends die de digitale transformatie versnellen én verbeteren

Benieuwd hoe grote platformen aan een efficiënte digitale infrastuctuur? In dit whitepaper lees je zes trends die de digitale transformatie van jouw bedrijf versnellen en verbeteren. Download hem nu!

De mensen achter team Enterprise

Ons team bestaat uit meerdere professionals met ieder een eigen expertise en functie. Sommigen werken al ruim tien jaar bij Synetic en anderen zijn er in de laatste jaren bijgekomen. Maar sinds begin 2023 zijn wij team Enterprise. Samen vormen we een hecht team, we schakelen snel en weten precies wie we waarvoor in kunnen zetten. We stellen ons graag voor, want met onze eigen verhalen leer je ons veel beter kennen. En dat vinden we belangrijk tijdens een partnership! Benieuwd naar de verhalen? Klik dan op onderstaande foto's en kom meer over ons te weten.

 

Waar we als team in uitblinken? Businessvraagstukken omzetten naar concrete oplossingen!
Sam Zwaaij , Digitaal Strateeg

Jouw security is onze #1 prioriteit

Synetic is ISO-gecertificeerd. Dat past goed bij waar wij als team - en onze klanten - veel waarde aan hechten. We snappen de dynamiek van een corporate bedrijf. We zijn daarom ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld GDPR compliancy, hoe om te gaan met Cookies, Security en waarborging en verschillende hosting architecturen. We kunnen schakelen met de IT-afdeling of Compliancy en hebben een netwerk en partners om ons heen die we kunnen inschakelen voor nog betere specialistische kennis. We helpen in het maken van de juiste afwegingen tussen die verschillende belangen en zorgen dat het schaalbaar en toekomstbestendig wordt opgezet.

Wij werken onder andere voor

Ilja, medewerker binnen Synetic als Business Strategy Manager

Contact

Past jouw digitale vraagstuk binnen team Enterprise? Neem dan contact met ons op.

Wil je ons team versterken?

Word je helemaal enthousiast van de projecten die wij draaien, onze klanten of hebben de collega's je geïnspireerd? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures en wie weet word jij ook onderdeel van Team Enterprise?!

Bekijk de vacatures!