Onze manier van werken

Wij werken agile. Dat vinden niet alleen wij fijn, maar onze klanten ook. We plannen zorgvuldig en bepalen binnen de sprint de juiste prioriteit voor de verschillende projecten. Binnen elke sprint plannen we ruimte in voor onvoorzienbaarheden. Onze sprints duren altijd drie weken. Daarin verdelen we het werk van onze klanten en gaan we aan de slag. Elke sprint is er ruimte voor spoed, want een website moet al-tijd werken. Tijd over? Dan pakken we alvast wat op uit de volgende sprint. Of gaan we graag met onze klanten om de tafel om te kijken naar wat er nóg beter kan, dan doen we sowieso al periodiek door middel van een retro-spective.

Heb jij meer behoefte aan een vast dedicated team voor jouw project? Dan is dat mogelijk. We bespreken samen wat het beste werkt om het project tot een succes te brengen. Wij zien onze klanten namelijk écht als collega's. We zijn een verlengstuk en onderdeel van jullie ICT-team en zo gedragen we ons ook. 

Werk waar we trots op zijn

Samen met onze klanten kijken we naar dé ideale oplossing voor hun complexe problemen. Daar zijn we goed in én halen we onze energie uit. Er zijn geen vraagstukken die we uit de weg gaan. Multi-sites, complexe software-architectuur bouwen en onderhouden we graag. Dat deden we al voor onze huidige klanten zoals KRO-NCRV, FrieslandCampina, Bejo Zaden & BAM.

Waar kunnen we je mee helpen?

We stellen je voor aan Hans & Sander

Hans en Sander werken allebei binnen Team Enterprise. Hans is al sinds 2011 werkzaam bij Synetic en in 2021 kwam ook Sander het bedrijf versterken. Allebei hebben ze hun eigen waarde en verhaal binnen ons team. Benieuwd naar wie zij zijn en wat ze precies doen? Lees dan de verhalen!

 

Waar we als team in uitblinken? Businessvraagstukken omzetten naar concrete oplossingen!
Sam Zwaaij , Digitaal Strateeg

Jouw security is onze #1 prioriteit

Synetic is ISO-gecertificeerd. Dat past goed bij waar wij als team - en onze klanten - veel waarde aan hechten. We snappen de dynamiek van een corporate bedrijf. We zijn daarom ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld GDPR compliancy, hoe om te gaan met Cookies, Security en waarborging en verschillende hosting architecturen. We kunnen schakelen met de IT-afdeling of Compliancy en hebben een netwerk en partners om ons heen die we kunnen inschakelen voor nog betere specialistische kennis. We helpen in het maken van de juiste afwegingen tussen die verschillende belangen en zorgen dat het schaalbaar en toekomstbestendig wordt opgezet.

Wij werken onder andere voor

Portret Ilja

Contact

Past jouw digitale vraagstuk binnen team Enterprise? Neem dan contact met ons op.

Wil je ons team versterken?

Word je helemaal enthousiast van de projecten die wij draaien, onze klanten of hebben de collega's je geïnspireerd? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures en wie weet word jij ook onderdeel van Team Enterprise?!

Bekijk de vacatures!