Creëer je eigen wereld: Responsive Drupal platform voor Antea Group
  • Werken bij Antea Group
  • Antea Group
  • Antea Group
Antea background

Responsive Drupal HR Platform

Anteagroup Logo

Antea Group, voorheen Oranjewoud, is een toonaangevende partner bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in onze leefomgeving. Door hoogwaardige kennis te combineren met een pragmatische aanpak nemen zij verantwoordelijkheid voor een volhoudbare toekomst. Al meer 60 jaar maakt Antea Group oplossingen haalbaar en uitvoerbaar. Doelgericht en met oog voor duurzaamheid.

 

Antea Sfeer

Nieuwe positionering - nieuwe website

Synetic beheert sinds 2012 de Drupal websites van Antea Group. Met de overgang van Oranjewoud naar Antea Group ontstond de behoefte om ook de bestaande recruitment website te herpositioneren. Daarmee stonden we voor een interessante uitdaging, wetende dat de specifieke groep professionals waarmee Antea Group zich wil versterken niet zomaar te vangen is.

De uitkomst is een frisse online strategie waarin het bestaande thema ́Creëer je eigen wereld` opnieuw zijn werking bewijst.

Antea Responsive

Responsive & Liquid

Deze vernieuwde strategie vraagt om technische innovaties. Het platform is dan ook volledig responsive en liquid opgezet. Hiermee heeft iedere gebruiker, op elk willekeurig device de meest complete online beleving. Van mobiel tot de grootste beeldschermen.

Antea features

Features werkenbijanteagroup.nl

Deze innovatieve Drupal 7 website bevat onder andere:

  • Overzichtelijke vacaturebank
  • Externe koppeling naar de vacatures
  • Responsive images voor optimale weergave op alle devices
  • Social Media integratie
“Vanuit strategische doelstellingen werken aan online succes... een prachtig vak!”
Joost Appers Commercieel directeur