Uitgebreide rekentools met een Single Page Interface
  • Delta Lloyd rekentools
  • Delta Lloyd rekentools
  • Delta Lloyd rekentools
Delta Lloyd achtergrond

Uitgebreide Online Rekentools

Logo Delta Lloyd

Delta Lloyd Groep is een financiële dienstverlener met verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten. Zowel voor particulieren als de zakelijke sector. Delta Lloyd maakt deel uit van Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd is een verzameling van zelfstandige bedrijven die allemaal onder de merknaam Delta Lloyd vallen. Ieder zelfstandig Delta Lloyd-bedrijf heeft zijn eigen specialisme en klanten.

Rekentools met Single Page Interface

Delta Lloyd bank heeft Synetic benaderd om een aantal rekentools te ontwikkelen, waarbij sprake is van Single Page Interface (SPI): een bezoeker moet zonder dat de pagina herlaadt door middel van het invullen van gegevens en selecteren van bepaalde waarden en opties een berekening kunnen maken. Deze lopen uiteen van relatie eenvoudig (maximale hypotheek) tot zeer complex (bancaire lijfrente)

Delta Lloyd rekentools

Koppelingen met diverse externe systemen

De basis van de rekentools is Drupal. Door hierbij gebruik te maken van AJAX en jQuery, heeft Synetic gehoor kunnen geven aan de SPI wens. De rekentools hebben een XML back-end en zijn hierdoor volledig te configureren.

Binnen de rekentools wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van externe koppelingen voor het ophalen van fluctuerende variabelen, zoals rentepercentages. De offerte aanvragen die middels de rekentools worden gedaan, worden direct ingeschoten in het CRM pakket van Delta Lloyd: Microsoft Dynamics

Delta Lloyd calculator

Diverse rekentools

Onderstaande rekentools zijn door Synetic ontwikkeld: