Tecline Request: Web Based Matching Applicatie
  • Tecline
  • Tecline
  • Tecline
  • Tecline
Tecline background

Web Based Matching Applicatie

Tecline

TecLine is leverancier van technische capaciteit aan industriële ondernemingen in Europa. Zij leveren ervaren vakmensen die zijn opgeleid in de sectoren elektrotechniek, metaal, bouw of installatietechniek.

Synetic heeft voor Tecline een web based Matching applicatie ontwikkeld. In deze applicatie beheren de Tecline werknemers uit verschillende landen het hele proces van sollicitatie van kandidaten tot plaatsing van werknemers op projecten bij klanten. 

Tecline proces

Tecline competentiemodel als basis

Voor de ontwikkeling van de applicatie heeft Synetic het competentiemodel van Tecline als basis gebruikt. Dit model is uniek, omdat het een objectieve matching mogelijk maakt. Tecline werft technische werknemers in Oost Europa en zet deze in op projecten in Duitsland en Nederland. De taalbarrière, de match tussen profiel en competenties van de kandidaat en de eisen binnen het functieprofiel maken dit tot een complex proces.

Naast de matching bevat de applicatie o.a. functionaliteit voor het genereren van contracten, automatische orderbevestigingen, cursusplaatsingen, SMS-contact met werknemers en klanten, SOFI-nummeraanvragen en management van onderkomen.
 
Synetic heeft voor de Matching Applicatie een Management Informatie Systeem ontwikkeld op basis van SQL Server 2005. Door middel van Integration, Analysis en Reporting Services worden de gegevens in de applicatie vertaald naar stuurinformatie en gepresenteerd in aantrekkelijke en overzichtelijke rapportages.

Vraag een demonstratie aan

"Request is volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Tecline. Hierdoor is het een mooie uitdaging om het proces van begin tot eind te stroomlijnen."
Bart Wittebrood Developer, Synetic