Privacy en cookies disclaimer

Onderstaand privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website alsmede alle transacties en overeenkomsten die u met Synetic heeft.

Verwerking van persoonsgegevens

Synetic geeft met deze overname een gevolg aan haar ambitie om te groeien. Daarbij willen we het team blijven versterken met talentvolle mensen. Met deze vier nieuwe aanwinsten kregen we er veel ervaring en kwaliteit bij, waardoor we onze slagkracht opnieuw vergroten.

Doeleinde(n) verwerking persoonsgegevens

Synetic verwerkt verkregen persoonsgegevens voor meerdere doeleinden. Hieronder wordt per doeleinde de wijze van verwerking beschreven. Verwerkingen van persoonsgegevens in het kader van het contactformulier waar Synetic verantwoordelijk voor is: 1 Contactgegevens Doel: Contact kunnen opnemen met de contactzoekend.

Verwerkingen van persoonsgegevens in het kader van een sollicitatie waar Synetic verantwoordelijk voor is

Beveiliging van persoonsgegevens

Synetic neemt passende technische en organisatorische maatregelen om (persoons)gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal en onrechtmatige verwerking. Synetic heeft de genomen beveiligingsmaatregelen vastgelegd in interne richtlijnen en procedures. De werkwijze van Synetic is compliant met ISO27001:2013.

Onze medewerkers

Personen werkzaam voor Synetic hebben strikte geheimhouding van alle informatie die binnen Synetic wordt verwerkt. Deze geheimhouding geldt onverminderd voor onze leveranciers. Daarnaast zijn onze medewerkers gebonden aan onze huisregels, gedocumenteerd in een personeelshandboek.

Omgang met persoonsgegevens door medewerkers

Personen werkzaam voor Synetic zullen niet onnodig inloggen in klantomgevingen, d.z.w. er zal alleen worden ingelogd indien dit noodzakelijk bij het ondersteunen van gebruikers. Synetic verlangt altijd toestemming van gebruikers. Medewerkers van Synetic hebben persoonlijke toegangscodes. Medewerkers van Synetic zullen van de klant verkregen of inzichtelijk gemaakte persoonsgegevens nimmer delen met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de oplossing van een incident. Voor het veilig verkrijgen van persoonsgegevens door de klant zal Synetic adviseren om dit zo veilig mogelijk te doen.

Klanten hebben toegang tot hun eigen beveiligde klantomgeving. Toegang wordt verkregen middels gebruikersnaam en wachtwoord in combinatie met additionele beveiligingsmaatregelen.

Medewerkers van Synetic hebben de beschikking over mobiele apparatuur (laptops) waarmee op de kantoorlocatie toegang tot klantomgevingen kan worden verkregen. Synetic maakt gebruik van een beveiligd netwerk en hanteert een telewerkbeleid, rekening houdend met mogelijke beveiligingsrisicio’s.

Uitwisseling gegevens uitsluitend binnen de EU

Bij uitbesteding van (delen van) de verwerking van persoonsgegevens doet Synetic dit uitsluitend met derde partijen binnen de EU die minimaal voldoen aan de door Synetic intern gehanteerde eisen.

Sollicitatie

Indien u uw gegevens aan Synetic verstrekt in het kader van een sollicitatieprocedure, worden uw persoonsgegevens vastgelegd om uw geschiktheid te kunnen beoordelen in het kader van werving & selectie. Wij verwerken hierbij de gegevens die wij van u, of via een wervings- en selectiebureau, hebben ontvangen. Uw gegevens die u aan ons verstrekt in het kader van een sollicitatieprocedure worden door ons gearchiveerd met inachtneming van de wettelijke bewaartermijnen. Op verzoek van de sollicitant bewaren wij persoonsgegevens 1 jaar. Tijdens de sollicitatieprocedure geldt een geheimhoudingsverklaring.

Uw rechten

U kunt bij Synetic verzoeken om inzage, correctie en verwijdering van de bij ons geregistreerde persoonsgegevens. Uw schriftelijk en gemotiveerd verzoek zullen wij binnen 4 weken behandelen. Synetic B.V. Kennemerplein 2 2011 MJ Haarlem

Mogelijk misbruik

Mogelijk treft u een beveiligingslek aan of heeft u een vermoeden dat de beveiliging van uw persoonsgegevens niet op de juiste wijze is gewaarborgd. Om mogelijke schade te voorkomen, verzoeken wij u om direct met Synetic contact op te nemen. Synetic heeft procedures om deze meldingen adequaat en zorgvuldig te behandelen in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens of Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt contact opnemen via [email protected]

Deze site maakt gebruik van Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden met informatie die een webserver naar een browser van de bezoeker van onze website stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de webserver wordt teruggestuurd. De cookies worden op uw pc opgeslagen.

Wij plaatsen 'tracking cookies' op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina's u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Via onze website wordt ook een cookie geplaatst van Google als deel van de 'Analytics'- dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hier wettelijk toe wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Door te klikken op akkoord, gaat u akkoord met de cookies die staan aangevinkt.Onder cookies vallen technieken die door websites worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: synetic.nl

Meer weten?

Wil je met ons samenwerken? Of wil je meer weten over onze oplossingen, projecten, of hoe wij werken? Laat wat van je horen!

Bedankt, je bericht is verzonden!