Tafelvoetbal, plezier, high five.
Boost your energy! Regelmatig kun je met collega’s meedoen aan een sportactiviteit die we organiseren. Denk aan bowlen, tafeltennissen, klimmen of zelfs skiën.

Label34: A clever digital collective

Krachten bundelen – dat is het idee achter Label34: een multidisciplinair collectief opgericht door Synetic, digital marketingbureau Gradient en brand designbureau Henry Handsome. Binnen dit label delen we kennis en expertise, vieren we creativiteit en stimuleren we ondernemerschap. En dat is goed voor jou, want we zetten samen vol in op talentontwikkeling. Zo kun je snel en gericht groeien dankzij kennissessies en een intercompany traineeship bijvoorbeeld.

Meer over Label34

Foto van een man, medewerker van Synetic, die aan een bureau een prototype aan het bouwen is.

Jaarlijkse hackathon

Een van de tradities waar iedereen bij Synetic naar uitkijkt is de jaarlijkse hackathon. Vanuit zoveel mogelijk verschillende disciplines brengen collega’s samen een weekend door om nieuwe technologieën te leren, innovatieve oplossingen te bedenken, te coderen en te prototypen. Het zijn altijd drie feestelijke dagen die zorgen voor veel energie en inspiratie.

Lees meer
Bij Synetic word je als persoon gezien, en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Ik voelde mij hier meteen welkom.
Koen , Synetic

VrijMiBo met takeaway

Elke week sluiten we op vrijdag af met een borrel en ‘Tech Takeaway’; een korte talk waarbij een van onze digital pioneers iets deelt wat hem of haar bezighoudt rondom het vakgebied. Dit kan over technologie gaan, maar ook over een programmeertaal of een onderwerp zoals 3D-animaties. Vier keer per jaar is iedereen welkom en maken we er een nog groter feestje van met allerlei verschillende tech talks én een bijzondere gastspreker. Kom je volgende keer ook? Bekijk hier wanneer de volgende Tech Takeaway plaatsvindt.

Foto van een groep mensen die pizza eten en bier drinken op het kantoor van Synetic.
Foto van een medewerker van Synetic. Hij kijkt lachend de camera in.

Nóg 5 redenen waarom je bij Synetic wilt werken

Goed voor jou zorgen staat bij ons voorop. Dat is namelijk puntje bij paaltje het beste voor het team én voor onze klanten. Zo ben je gemotiveerder, energieker en gelukkiger als je doet waar je goed in bent en kun je je functie zo inrichten dat'ie past bij je talenten.

Geef mij nog 5 redenen