Alles draait om kennis en visie

Digitale transformatie zien wij niet als een keuze, maar als een noodzaak - en als je het goed doet een kans. Onze ruim 50 specialisten -slim, nuchter en bevlogen- hebben kennis van business, marketing en techniek. We gaan altijd voor kwaliteit en houden van een uitdaging. Zo brengen we complexe vraagstukken terug naar behapbare en toekomstgerichte oplossingen.

Sterk technisch DNA

Vanaf de oprichting in 2004 lopen technologie en innovatie als een rode draad door onze organsatie. We zijn nieuwsgierig, ambitieus en altijd op zoek naar de juiste lange termijn oplossing voor onze klanten. Met webtechnologie ontwikkelen we native apps, web apps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API koppelingen. Voor onze oplossingen gebruiken we frameworks als Symfony, Vue.js en Drupal.

Continu groeien

Ook na livegang wil je blijven meten of de businessdoelstellingen worden behaald - of nog valide zijn in een veranderende markt. We ontzorgen onze klanten door regelmatig checkups te doen op het gebied van techniek en security. Daarnaast definiëren we KPI's die gericht zijn op de beleving van bezoekers, denk aan laadsnelheid en conversie. We evalueren niet alleen de resultaten, maar kijken samen pro-actief naar de toekomst.

Synetic werkt samen met

Meer weten?

Wil je met ons samenwerken? Of wil je meer weten over onze oplossingen, projecten, of hoe wij werken? Laat wat van je horen!

Bedankt, je bericht is verzonden!