Continuous Growth

Ook na livegang wil je blijven meten of de businessdoelstellingen worden behaald - of nog valide zijn in een veranderende markt. We evalueren niet alleen de resultaten, maar kijken samen pro-actief naar de toekomst.
Sfeerafbeelding van twee mensen die aan het werk zijn.

Inzicht door data

Het bedienen van je doelgroep stopt natuurlijk niet bij het in gebruik nemen van een nieuwe (DXP) website of een nieuw e-commerce platform. Ook na livegang wil je blijven meten of de businessdoelstellingen worden behaald - of nog valide zijn in een veranderende markt.

We helpen onze klanten na oplevering van een nieuw project, of na de overname van een andere website dan ook proactief bij het monitoren van de ‘gezondheid’ van alle omgevingen. We doen dit bijvoorbeeld door conversies te meten en te kijken of deze nog voldoen aan toptaken, performance en beveiliging.

De klantbeleving centraal

We definiëren samen KPI’s die belangrijk zijn om te blijven monitoren. Denk aan feedback van je bezoekers, laadsnelheid of de conversie van je meest kritische bedrijfsprocessen. Deze KPI's leggen we vast in een 'XLA', dit is een uitgebreide SLA waarin we naast reguliere afspraken over bijvoorbeeld reactiesnelheid, meer rekening houden met de beleving van je bezoekers.

Klaar voor de toekomst

We ontzorgen onze klanten door reguliere checkups op het gebied van techniek en security te doen - of we controleren de veiligheid van code die door derden toegevoegd is. Maar ook ondersteunen we bij het up to date houden van de informatie van je website en analyseren we aan de hand van statistieken of er optimalisaties in content, techniek of hosting nodig zijn. We evalueren niet alleen de resultaten, maar kijken samen, bijvoorbeeld elk half jaar, pro-actief naar de toekomst.

Synetic werkt samen met

Meer weten?

Wil je met ons samenwerken? Of wil je meer weten over onze oplossingen, projecten, of hoe wij werken? Laat wat van je horen!

Bedankt, je bericht is verzonden!