Managed Kubernetes Cloud Hosting

Hosting moet goed geregeld zijn! Als klant van Synetic kun je sinds kort gebruik maken van Kubernetes. En dat op een fonkelnieuw, eigentijds cloudplatform, dat we samen met Amazee ontwikkelden. Onze hostingoplossing voor websites en applicaties is hiermee flexibeler, veiliger, sneller en beheersbaarder geworden. En uitermate geschikt voor platformen die draaien op Drupal, Symfony, Laravel, Node.js, Vue.js. Andere software is snel te integreren.

Toekomstbestendige hosting in de cloud

Eigenschappen die eerder voorbehouden bleven aan grote enterprise spelers maken we op deze manier als PaaS-dienst breed beschikbaar.

Wat zijn de grootste voordelen?

 • Flexibiliteit

  Op het platform kunnen verschillende versies van applicaties gedraaid worden, met out-of-the-box een geoptimaliseerde stack voor onder andere Symfony, Laravel, Drupal, Node.js, Vue.js. Andere software is snel te integreren. Per applicatie krijg je zelfs on-demand zoveel testomgevingen als je nodig hebt om je nieuwe features uit te proberen.

 • Korte time to market

  Dankzij GitLab’s CI/CD-pipelines krijg je een aanzienlijk kortere time to market. Elke release kan automatisch getest worden en je ziet nieuwe functies snel op je website gerealiseerd, zonder dat je beperkt wordt door vaste releasemomenten of tweewekelijkse slots.

 • Snel campagnes opzetten en A/B-testen

  Technieken als GitOps en Terraform maken een nieuwe manier van hosting mogelijk. Geautomatiseerd draaien we een volledig nieuwe applicatie voor je, in een eigen hostingomgeving en met een eigen database. Zo kun je snel campagnes opzetten en efficiënt A/B-testen.

 • Veiligheid zoals bedoelt volgens de AVG

  Doordat elk applicatie en hosting component door middel van Docker containers van elkaar gescheiden worden is de kans op lekken erg klein. Samen met een strikt toegangsbeleid, updates en logging voldoe je weer aan de strenge beveiliging van persoonsgegevens zoals bedoeld in de AVG. En wil je nog meer zekerheid? Dan bieden we optioneel een Web Application Firewall of Content Delivery Network.

 • Betaalbare High Availability

  Doordat Kubernetes automatisch kan schalen, zichzelf kan herstellen bij fouten en wij slim resources verdelen leveren we High Availability zonder daarvoor diep in je portemonnee te moeten graven.

Wat is Kubernetes?

Kubernetes is sinds zo’n anderhalf jaar het go-to Open Source systeem voor moderne cloudhosting. Het werd ontwikkeld door Google voor al hun online diensten, waar ze zeer succesvol mee zijn gebleken. Kubernetes wordt nu gedragen door de Cloud Native Foundation met onder andere Microsoft, IBM, Red Hat, Amazon en Apple. Het is zelden dat een techniek zo snel volwassen is geworden en breed geadopteerd. Kubernetes managed de hosting componenten voor applicaties en isoleert daarbij processen op de servers door ze in zogenaamde Docker-containers te plaatsen. Dit zorgt voor meer uptime, flexibiliteit, snelheid en veiligheid. De containers zijn lichtgewicht virtual machines, die geen hele machine emuleren, maar alleen de minimaal nodige elementen ervan. Kubernetes schuift bij meer verkeer bijvoorbeeld nieuwe containers naar voren en haalt containers weg als het rustiger is. Het zelfhelende systeem zorgt automatisch voor een nieuwe container als er eentje omvalt. Zelfs tijdelijke testomgevingen zet Kubernetes in een oogwenk op.

Samengevat

Vanuit de moderne DevSecOps visie is Kubernetes in de cloud onmisbare tooling en wat ons betreft de nieuwe standaard voor Infrastructure-as-a-Service (IaaS). Synetic en Amazee hebben daar bovenop CI/CD en de inrichting voor veel gebruikte frameworks gestandaardiseerd zodat we een moderne Platform-as-a-Service kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Standaard leveren we deze dienst binnen onze Google Cloud, maar zetten deze oplossing bijvoorbeeld net zo graag op in uw eigen Azure omgeving. Wil je meer weten? Neem hieronder contact met ons op. We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn!

Synetic werkt samen met