SEO en Optimalisatie

The Road to success is always under construction. Een site of applicatie opleveren kan "iedereen", maar hoe haal je meer rendement uit die site of app. Data geeft je die inzicht, en laat je zien waar dingen goed gaan of juist anders moeten.

Haal meer uit je klantdata

Bij Synetic heb je de mogelijkheid nog meer uit je klantdata te halen. Koen van der Poel, onze data- en conversie-optimalisatiespecialist, deelt graag zijn jarenlange ervaring met je. Hij leert je op een andere manier naar data kijken, deze te optimaliseren en zo nog meer uit je applicatie te halen.

Trajecten waar je bij ons kan aankloppen:

 • Google Analytics inrichten

  Waardevolle data moet je gebruiken. Door over je hele website data te verzamelen, kun je exact zien welke pagina's mensen bezoeken. Waar blijven ze hangen? Waar klikken ze op? Aan de hand van die data kun je je website anders inrichten, vormgeven of vullen.

 • Dashboards en rapportages

  Je website gebruik je in een markt die verandert, en voor een doelgroep die verandert. Door te blijven analyseren hoe het gaat, kun je op tijd bijsturen. Kijk daarom regelmatig naar je websitedata. Wat gebeurt er? Heeft dat waar je tijd aan besteed hebt ergens toe geleid? Of kan het beter?
 • Conversie-optimalisatie

  Bezoekers trekken is mooi, maar belangrijker is dat ze op je website actie ondernemen. Wil je dat ze zich aanmelden? Dat ze informatie aanvragen? Of dat ze je product kopen? Met conversie-optimalisatie kijk je aan de hand van data wat er beter kan, onderzoek je via A/B-testing wat werkt en stuur je bezoekers sneller de goede kant op.
 • SEO

  Zoekmachines zijn belangrijk bij het genereren van online verkeer. Ga je over naar een nieuwe website? Zorg dan voor een vloeiende transitie. Dataverlies en dode links vergroten de kans op een lagere Google-ranking, en kunnen er zelfs voor zorgen dat je je SEO-positie helemaal verliest.

Hoe pak ik dat aan?

Heb je het gevoel dat jouw website beter zou kunnen presteren? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Bij Synetic helpen we je graag verder. We gaan het gesprek aan, helpen je bij de technische inrichting van je website, en maken deze op basis van data beter.

 • SEO & SEA scan

  Hoe goed is je website vindbaar via zoekmachines en social media? Worden de doelen van je website gehaald? Met deze scan gaan we grondig door verzamelde statistieken heen en leggen we die tegen de gestelde KPI’s. We ontdekken trends en verbeteringen op het gebied van techniek, content en online marketing. Is er nog niet genoeg data? Dan helpen we met het implementeren van een gericht meetplan.

  Meer informatie

Synetic werkt samen met