Drupal Kickstart

Razendsnel ready to go met Drupal Kickstart

Maak een snelle start met Drupal Kickstart

Toe aan een platform die je ambities kan bijhouden? Drupal Kickstart is de snelste manier om serieus met je digitale strategie aan de slag te gaan. Een krachtig, veilig en kant-en-klaar ingericht platform, dat eindeloos met je kan meegroeien.

Ontdek de pluspunten

 • Ga razendsnel live

  Met Drupal Kickstart staat de technische basis van je website meteen als een huis. Zo kunnen we snel meters maken en ben je binnen no-time in de lucht.

 • Bespaar op techniek

  Kies voor een kant-en-klaar ingericht CMS, waar we alle basisfunctionaliteiten al hebben ingebouwd. Dat scheelt ons twee weken coderen. En jou een flinke hap uit je budget.

 • Personaliseer je platform

  Hou tijd en geld over voor de elementen die je website uniek maken. Denk aan custom designs, maatwerk interfaces of koppelingen met externe systemen.

 • Schaal flexibel op

  Verder groeien? Met Drupal Kickstart heb je een robuust, flexibel en goed beveiligd platform in huis. Bovendien biedt het oneindige mogelijkheden om uit te breiden.

 • Profiteer van Drupal

  Van krachtige beveiliging tot gebruiksvriendelijk contentbeheer: Drupal is niet voor niets onze favoriete open source software om websites mee te bouwen.

Websites waar je in zou willen wonen

Eigenlijk is het net als een huis bouwen. Iedereen richt z’n woning anders in, maar de technische basis is hetzelfde: je wil een badkamer, keuken en wc. Zo is de kans ook groot dat je nieuwe website een zoekbalk, eventpagina en videofunctie krijgt. En een inschrijfknop voor je nieuwsbrief. In Drupal Kickstart hebben we deze elementen alvast geconfigureerd. Dan kun je meteen beginnen met meubels uitzoeken.

Een CMS waarmee alles kan

Drupal is misschien wel het flexibelste CMS ooit. Je kunt er alles in aanpassen en het systeem is hartstikke schaalbaar. Hierdoor kun je je website helemaal inrichten zoals je wilt, en laat je je site makkelijk meegroeien met stijgende bezoekersaantallen of hogere ambities. Met Drupal kun je dus alle kanten op – waarvan vooruit natuurlijk de belangrijkste is.

Nieuwsgierig geworden?

Drupal Kickstart is de perfecte keuze voor iedereen die serieus met z’n digitale strategie aan de slag wil. Vertel ons wat je in gedachten hebt, dan bespreken we de mogelijkheden met je.

Synetic werkt samen met

Vraag maar raak

Benieuwd wat Drupal Kickstart voor jouw digitale ambities kan betekenen? Neem contact op, hoe groot of klein je vraag ook is. We helpen je graag verder.

Bedankt, je bericht is verzonden!