Ontdek de pluspunten

 • De standaardversie kan al veel

  Van een editor waarin je zelf een look-and-feel ontwerpt tot opties voor on-site contentpersonalisatie: Shopware biedt standaard al heel veel tools waarmee je makkelijk een digital experience ontwerpt.

 • Meer mogelijk met plug-ins

  Shopware is een open source-platform, wat betekent dat er allerlei aanvullende tools beschikbaar zijn die je eenvoudig inplugt. Zo kun je je webshop eindeloos verrijken en verbeteren.

 • Alles is en blijft van jou

  Shopware voelt als een SaaS-oplossing, maar is het niet: alle content die je publiceert en data die je verzamelt, blijft van jou. Jij beslist of je alles in de cloud of on-premise opslaat.

 • Geschikt voor headless e-commerce

  Houd je je back- en front-end liever van elkaar gescheiden? Geen probleem, Shopware is geschikt voor headless e-commerce. Hoe, dat leggen we graag uit.

 • Compatibel met je systemen

  Shopware is een hypercompatibel e-commerce platform, dat op bijna alle CRM- en ERP-systemen past. Heb je daar hulp bij nodig? We lassen alles naadloos voor je aan elkaar.

Alles multi, alles makkelijk

Multi-site, multi-channel, multi-regional, multi-lingual – met Shopware breid je je business naar alle kanten uit, zonder dat jouw dagelijkse werk daar ingewikkelder van wordt. Alles komt namelijk samen in één overzichtelijk dashboard van waaruit je je hele e-commerce domein bijhoudt en beheert. Wat je ook toevoegt of integreert, Shopware houdt het simpel. Daarom zijn we fan.

De zekerheid van Gründlichkeit

Wij nemen geen binnenbochten als het om privacy gaat. Doe je dat wel, dan krijg je daar op lange termijn last van – los van het feit dat onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens niet erg netjes is. Ook daarom werken we met Shopware: het platform is ontworpen volgens het ‘privacy by design’-principe en wordt ontwikkeld in Duitsland, waar privacywetgeving strenger wordt nageleefd dan in andere landen. Degelijke software dus, waar wij op durven vertrouwen.

We kickstarten je de markt op

Wil je snel met Shopware aan de slag? Wij zorgen dat je gauw up-and-running bent door de technische basis voor je in te richten. Daarmee kun je al meteen de markt op. Wil je meer dan de basics? Geen probleem, we helpen je graag bij het selecteren en implementeren van plug-ins.

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over wat Shopware voor jou kan betekenen? Of gelijk enthousiast en wil je meteen aan de slag?

Neem contact met ons op! 

Synetic werkt samen met

Foto van twee mannen, medewerkers van Synetic.

Bouwen aan je digitale toekomst

Hoe groots je ideeën ook zijn: wij vertalen je strategie naar een krachtige applicatie. Samen met jou bouwen we een digitaal landschap waarin je plannen zich thuisvoelen en veilig kunnen groeien. Bijvoorbeeld met maatwerk softwareontwikkeling, een nieuw e-commerce platform of webpersonalisatie waarmee je klanten altijd op maat bedient.

Bekijk onze diensten

Synetic is partner van