Maicel die lachend aan het werk is

Meer dan een functietitel

De titel ‘developer’ of ‘engineer’ zegt niet zoveel over jouw talenten als mens. Daarom kijken we bij Synetic verder dan zo’n titel. Wij omarmen de Strengths Based Culture. Met de Clifton Strengths Test gaan we op zoek naar waar jij in uitblinkt als mens. Hierdoor kun jij uitmuntend worden in wat je doet én ga je elke dag met veel energie aan het werk. Win-win!

Amy en Elja staan glimlachend naast elkaar

Strengths based company

Als je weet waar je goed in bent en daarop focust, ben je niet te stoppen. Je zet jezelf volledig in eigen kracht. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Zo word je niet alleen beter in je werk, maar kun je ook oneindig groeien als mens. Kun je je voorstellen hoeveel voldoening dat geeft?

Lees meer

Vacatures

Heb je de ambitie en skills om indrukwekkende digitale strategieën en producten te ontwikkelen? Ben je daarnaast flexibel, betrokken, toegewijd én heb je zin om jouw talenten verder te ontwikkelen? Reageer op één van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Sollicitatieproces

 1. Solliciteer op onze website

  Zie je een passende vacature in de lijst? Mooi! Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 2. Eerste gesprek

  Het liefst bij ons op kantoor. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

 3. Tweede gesprek

  Voor dit gesprek kan het zijn dat je een casus moet voorbereiden, want we gaan hier wat meer de inhoud in.

 4. Aanbod

  Op basis van je profiel stellen we een geschikt aanbod samen.

 5. Welkom aan boord!

  We nemen je mee in de wereld van Synetic, zodat jij je ook thuis voelt.

Collega's aan het woord

Wie werken er bij Synetic? Hoe zijn zij bij ons terecht gekomen? En wat spreekt hen aan in het werken bij Synetic? Lees de verhalen van Hans en Amy. Zo is Hans al ruim 11 jaar onderdeel van Synetic en werkt Amy als Senior Projectmanager bij Team Enterprise. Allebei een eigen verhaal over hun hoogtepunten, groeipad en doelstellingen. Ze vertellen over de groei, het Strength Based werken en over de functies die goed bij ze passen. Benieuwd? Lees de artikelen!

Natuurlijk werken er nog veel meer mensen bij Synetic. Weten wie? Bekijk dan al onze Digital Pioneers.

Denk mee over baanbrekend werk

Ook voor toonaangevende projecten moet je bij ons zijn. Bij Synetic creëren we digitale transformaties voor ambitieuze, ondernemende en ook internationale bedrijven die willen groeien of veranderen. Ons werk is in 2019 zelfs bekroond met een Splash award! Denk mee over baanbrekende oplossingen, designs, platforms en architectuur. En ontwikkel ze op het hoogste niveau voor partners als Ziggo, Port of Amsterdam en Bakker & Spees. Misschien winnen we dankzij jou wel onze volgende award!

Collega's die plezier hebben tijdens een potje tafelvoetbal

Team op nummer één

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon via Zoom. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en borrelen we natuurlijk uitgebreid op vrijdag. Benieuwd naar wie wij zijn?

Lees meer

Synetic werkt samen met