Afstudeerstagiair(e) Marketing & Communicatie

32 tot 40 uur per week

Ben jij een 4e-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage in de richting van marketing en communicatie? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee en krijg je náást top begeleiding alle ruimte voor je eigen ideeën. Wij zoeken iemand die een gaaf afstudeeronderzoek wil starten en daarnaast nog 1 of 2 dagen mee wil werken in het team. Je stage start in september 2024.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het Marketing & Sales team, waarbij je stage is gefocust op marketing en communicatie. Een wereld die veel beweegt en waar je werk niet bestaat uit elke dag hetzelfde doen. In die wereld zijn genoeg onderzoeken te bedenken waar jij je mee bezig kan houden. Samen komen we vast op een onderwerp die voor zowel jou als Synetic interessant is.

Naast je onderzoek werk je ook een beetje mee. Dat is niet alleen fijn voor Synetic, maar zorgt er ook voor dat jij met wat meer werkervaring je opleiding afrond! Werkzaamheden waar je je mee bezig gaat houden zijn:

 • Het beheren van sociale media is jou op het lijf geschreven! Je bedenkt, creëert, laat maken en plaatst berichten op de Instagram & LinkedIn pagina van zowel Synetic als Label34 (ons collectief). Hierin is het belangrijk dat de contentkalender goed gevuld is. Je hebt veel vrijheid met het vullen hiervan.
 • Ook ben jij in the lead bij het opstellen van nieuwsbrieven. Tijdens je stage staan er twee nieuwsbrieven op de planning. Je schakelt met collega’s wat interessant is om te delen en stemt met onze online marketing partner Gradient af of het past bij de behoefte van de markt of onze lopende campagnes.

Wie ben jij?

 • Je bent vierdejaars hbo-student in de richting van communicatie en/of marketing en zoekt een afstudeerstage die start in september 2024;
 • Je vindt het leuk om naast je onderzoek ook nog één of twee dagen mee te werken om wat extra werkervaring op te doen;
 • Je hebt affiniteit met sociale media en vindt het leuk om steeds weer nieuwe content te bedenken en (laten) maken;
 • Je bent zorgvuldig, jij zorgt ervoor dat onze teksten zonder typfoutjes gepubliceerd worden;
 • Je vindt het leuk om af en toe op kantoor te zijn, vooral op de dagen dat je meewerkt.

Wie is Synetic?

Wij helpen organisaties voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Als digital partner ondersteunen we onder andere ROC Midden Nederland, KRO-NCRV, BAM en Probiblio op het gebied van strategie, digital design, development en/of beheer. Dit doen we met zo’n 40 bevlogen en ambitieuze collega’s.

Schuif om meer te zien
Het team van Synetic
Sander, medewerker binnen Synetic, lachend op kantoor
Synetic collega's op kantoor
Het team van Synetic luncht samen
Synetic collega's op kantoor
Synetic collega's op kantoor
Kantoor van Synetic: Planet of Digital Pioneers

Jouw talenten ontwikkelen

Waar ben je goed in en waar word je blij van? Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de CliftonStrengths® Test. Samen met een Strengths coach stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je de ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je vanuit je Strengths werkt, je daar happy van wordt!

Drie specialistische bureaus vormen Label34

Synetic is onderdeel van Label34. Een collectief van – nu – drie agency’s met ieder een eigen expertise. En als onderdeel van het marketingteam werk je ook veel met de verschillende agency’s samen. Zo krijg je niet alleen een kijkje in de keuken van Synetic, maar ook van Gradient (online marketing) en Henry Handsome (branding & design).

Wat bieden wij?

 • Je eigen laptop
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een werkplek direct naast Haarlem station
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, uitjes en etentje
 • Elke dag staat er een lunch klaar op kantoor
 • Een stagevergoeding van € 500
 • Het maken van de CliftonStrength-assesment + persoonlijk gesprek met een strengthscoach.
Esmee, medewerker binnen Synetic als Marketing Specialist

Meer informatie

Enthousiast? Super! Je solliciteert makkelijk via onderstaand formulier. Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Esmée via e-mail.

Aan de slag als Afstudeerstagiair(e) Marketing & Communicatie