Software Developer Fullstack Medior

32 tot 40 uur per week

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? En hou je van technische puzzels waarbij je op zoek gaat naar de juiste oplossing? Kom bij Synetic werken! In onze Strengths Based Culture krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen en nog beter te worden in wat je doet. Wij geloven dat we zo ook het allerbeste digitale werk kunnen maken.

Rohan aan het werken met code met op de achtergrond twee collega's

Wat ga je doen?

Samen met de team leads binnen Synetic zoek je uit waar je interesses liggen en word je ingepland op projecten die bij jouw voorkeuren passen. Kijk eens naar de platformen die wij voor Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo hebben bedacht en ontwikkeld.

Wij hanteren hoge standaarden in code, daarom word je binnen een project altijd met een ‘peer’ ingepland; door elkaar te reviewen ontwikkel je je skills razendsnel.

Wij werken met deze tech stack:

We zijn een cloud native PHP en JavaScript/TypeScript bedrijf en werken onder andere met Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Bootstrap, GitLab, Kubernetes, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi. Twee vette tools die we zelf hebben gemaakt lichten we graag nog even apart toe:

 • Kickstart

  Met onze standaard Kickstart hebben we een kant-en-klaar platform ontwikkeld waardoor de technische basis van een website direct staat als een huis. Hierdoor kunnen we snel aan de slag met het leuke codeerwerk!

 • Gary

  We hebben onze eigen CLI tooling (Gary) ontwikkeld waarmee we veel zaken gestandaardiseerd hebben. Denk aan het uitrollen van projecten, het analyseren en updaten van code of frameworks en het managen van onze Docker containers. We stimuleren dat iedereen bijdraagt en de tools continu verbetert.

Wie ben jij?

 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
 • Je hebt ‘hart voor de zaak’ en houdt van je vak en het werk dat je doet
 • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
 • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
 • Je bent iemand die kansen en problemen signaleert en ervoor zorgt dat je die kansen benut en problemen oplost
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met PHP
 • Je werkt en denkt minimaal op MBO/HBO-niveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Zo helpen we organisaties als Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo voorop te blijven lopen in het digitale landschap.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Schuif om meer te zien
Jeffrey die aan het werk is met code
Collega's die aan het nerfen zijn
Danny met op de achtergrond een beeldscherm met code
Collega's die aan het juichen zijn tijdens een potje tafelvoetbal
Rohan aan het werken met code met op de achtergrond twee collega's
Koen en Misha aan het werk
Buitenkant van het pand van Synetic

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon remote. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze 'Friday Takeaway' (kennissessie) en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn?

Volg ons op Instagram

Active member of these communities

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1000,- studiebudget
 • Elke drie jaar de nieuwste MacBook Pro (of wat dan het beste is)
 • Daarbij vergoeden we je accessoires en tas of sleeve
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
 • Een goed salaris, dat past bij je ervaring en competenties
 • Een goede pensioenregeling

En nu?

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via 023 – 3032100.

Synetic werkt samen met

Aan de slag bij Synetic?

Je sollicitatie is binnen. Dankjewel!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons