Aangenaam, wij zijn Synetic

Wij zijn een snelgroeiende digital agency in Haarlem en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. 

Portretfoto van een lanchende man

Techniek zit in ons DNA

Vanaf onze oprichting in 2004 lopen technologie en innovatie als een rode draad door onze organisatie. We zijn nieuwsgierig, eerlijk en altijd op zoek naar de meest toekomstbestendige oplossing. Met state-of-the-art technologie ontwikkelen we native apps, webapps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API’s. Voor onze software gebruiken we frameworks als Symfony, Vue.js en Drupal.

Bekijk ons werk

Brede tech stack:

We zijn een cloud native PHP en JavaScript/TypeScript bedrijf en werken onder andere met Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Bootstrap, GitLab, Kubernetes, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi. Twee vette tools die we zelf hebben gemaakt lichten we graag nog even apart toe:

  • Kickstart

    Met onze standaard Kickstart hebben we een kant-en-klaar platform ontwikkeld waardoor de technische basis van een website direct staat als een huis. Hierdoor kunnen we snel aan de slag met het leuke codeerwerk!

  • Gary

    We hebben onze eigen CLI tooling (Gary) ontwikkeld waarmee we veel zaken gestandaardiseerd hebben. Denk aan het uitrollen van projecten, het analyseren en updaten van code of frameworks en het managen van onze Docker containers. We stimuleren dat iedereen bijdraagt en de tools continu verbetert.

Sam

Sam vertelt over de technische puzzel bij BAM

Met zo'n 60 websites en applicaties is bouwconcern BAM online goed vertegenwoordigd in verschillende landen. Sam vertelt over de technische uitdaging: "60 sites vanaf één centraal platform ontwikkelen en beheren. Dankzij microservices en component-based design kunnen we met meerdere teams snel de kwaliteit verhogen en is er altijd consistentie. Het resultaat is een multisite platform vol slimme technologie." Meer weten over Synetic x BAM?

Bekijk dit project

We kijken verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Lees meer
Close up van twee mannen die bij Synetic werken

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon remote. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze 'Friday Takeaway' (kennissessie) en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn?

Volg ons op Instagram

Aan de slag bij Synetic?

Wil jij ook werken aan de mooiste digitale producten? En hou je van technische puzzels waarbij je op zoek gaat naar de juiste oplossing? Bekijk onze vacatures.

Wij werken samen met