Junior Projectmanager

32 tot 40 uur per week

Jij staat aan de start van je carrière en bent op zoek naar een uitdagende rol binnen de IT branche. Als projectmanager ben jij de sympathieke schakel tussen onze klanten en onze projectteams. Jij bent het aanspreekpunt en stemt deliverables, voortgang, budget en planning af. Je bent de spin in het web die het doel voor ogen houdt, en samen met het team de verwachtingen van de klant waarmaakt óf ze weet te overtreffen.

Wat ga je doen?

Als projectmanager van Synetic ben je de faciliterende schakel tussen onze klanten en het development team, waar je onderdeel van uitmaakt. Je begeleidt verschillende soorten projecten van start naar oplevering en speelt een belangrijke rol in het faciliteren van team en klant. Dit doe je door goed te luisteren en oplossingen aan te dragen waarmee doelstellingen kunnen worden behaald. Als projectmanager werk je samen met een enthousiast en hecht multidisciplinair team van specialisten.

Je denkt zelf natuurlijk ook proactief mee over oplossingen, stelt de juiste vragen op het juiste moment en controleert telkens of de puntjes wel op de i staan. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten en verschillende klanten, waarbij je - zelfs in hectische situaties - het overzicht weet te bewaren en de verwachtingen weet te managen.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau.
 • 0 - 2 jaar ervaring als Projectmanager.
 • Ervaring bij een (digitaal) bureau waarbij je gewend bent om met grotere klanten te werken is een pré.
 • Je bent woonachtig in Nederland en beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal.
 • Je bent geboeid door techniek en innovatie

Dit zien we graag bij je terug:

 • Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Proactieve en oplossingsgerichte werkhouding.
 • Je houdt de scope, planning en budget goed in de gaten.
 • Je bent enthousiast, faciliterend, en kritisch waar nodig.
 • Je kunt flexibel inspelen op veranderingen en snel schakelen tussen verschillende taken en projecten.
Schuif om meer te zien
Foto van notes verdeeld over drie groepen
Amy tijdens een meeting
Collega's die aan het lachen zijn
Collega's lachen tijdens een meeting
Maicel die lachend aan het werk is
Susanne en Sophie die aan het brainstormen zijn
Buitenkant van het pand van Synetic

Wie zijn wij?

Wij helpen toonaangevende organisaties zoals KRO-NCRV, KNMP, Zorgboodschap en BAM voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Als digital partner ondersteunen we onze klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer.

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Want als je precies weet waar je goed in bent, kun je dat meteen toepassen in je werk. Je focus wordt helder, je kunt je talenten verder ontwikkelen en je zet jezelf (én je collega’s) volledig in eigen kracht. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Werken in een zelfsturende omgeving

Synetic is in transitie richting zelfsturing. We werken in marktgerichte teams, met ieder hun eigen focus en de vrijheid om hun eigen werkwijze te bedenken en gebruiken. Samen met je team kijk je waar je interesse ligt en wat past bij jouw strengths om bedrijfsbreed mee aan de slag te gaan. Misschien vertegenwoordig je je team in ons financiën domein of ben je altijd up-to-date van de nieuwste trends en pas je beter in het innovatie domein. Goed om te weten dat Synetic helemaal plat is. Geen managers en geen lagen. We zijn allemaal gelijk aan elkaar en iedereen is verantwoordelijk voor het eindresultaat. Samen maken we Synetic.

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zo houden we verschillende lunch & learns en sluiten we de vrijdagen af met een 'Friday Takeaway' (kennissessie). Die zijn thuis ook goed te volgen, maar nóg leuker als je er op kantoor bij bent. Verder lunchen we iedere dag samen op kantoor en hebben we veel uitjes. Van Kerstdiners, tot samen bootcampen, een hackathon, vrijmibo's met bierproeverij en een jaarlijks padeltoernooi! Benieuwd naar wie wij zijn? Volg ons op Instagram. Benieuwd naar wie wij zijn? 

Volg ons op Instagram

Drie specialistische bureaus vormen Label34

Synetic is onderdeel van Label34. Een collectief van drie agency’s met ieder een eigen expertise. Als projectmanager werk je ook veel met de verschillende agency’s samen. Zo krijg je niet alleen een kijkje in de keuken van Synetic, maar ook van Gradient (online marketing) en Henry Handsome (branding & design).

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten.
 • Elke dag staat de lunch klaar op kantoor (tegen een kleine vergoeding).
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, uitjes en etentjes.
 • Je eigen MacBook of  laptop. Daarbij vergoeden we je accessoires en tas of sleeve.
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma.
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1000,- studiebudget.
 • Een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt.
 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen.
 • Een salaris tussen € 2800 - € 3800, op basis van kennis en ervaring.
 • Een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.

Interesse?

Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Neem contact op met Amy van Breda via amy.vanbreda@synetic.nl.

Synetic werkt samen met

Aan de slag als Junior Projectmanager