Online marketing medewerker

Heb jij net je opleiding in de richting van digital marketing afgerond of een training tot growth hacker gevolgd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat er voor zorgen dat we dagelijks content publiceren via onze socials, nieuwsbrieven en website, en dat we al onze digitale kanalen continu verbeteren.

Close up van twee witte sneakers die op een gele stip op straat staan.

Wat ga je doen?

Als hands-on online marketing medewerker weet je onze doelgroepen telkens een beetje beter te bereiken én te inspireren. Je ondersteunt bij de creatie van social updates, video’s, nieuwsberichten, blogartikelen en mailings en je bent verantwoordelijk voor het publiceren van content op onze website en socials.

Daarbij ga je op zoek naar nieuwe inzichten en verbetermogelijkheden. Statistieken en data vertaal jij naar kansen en optimalisaties. Jij weet precies welke Instagram post het beste presteert en je vindt het leuk om kleine experimenten op te zetten die de bewijslast vormen om wijzigingen op onze website door te voeren. Je deelt je inzichten met het team en zorgt ervoor dat gewenste aanpassingen gedaan worden.

Onze website is onlangs vernieuwd. Samen werken we toe naar top notch marketing automation door journeys in kaart te brengen, alle kanalen met elkaar te verbinden en op basis van onze eigen data inhoud te gaan personaliseren.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste doener en kritische denker die van verantwoordelijkheid én afwisseling houdt. Je maakt onderdeel uit van een klein team waardoor je snel kunt groeien en ontwikkelen.

 • Je vindt het leuk om met verschillende cms’en en online (publishing) tools te werken, bijvoorbeeld Google Analytics, Hootsuite en Mautic;
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en één tot twee jaar werkervaring in het vakgebied;
 • Je bent zorgvuldig, jij zorgt ervoor dat onze teksten zonder typfoutjes gepubliceerd worden;
 • Je wordt blij van data en het analyseren ervan;
 • Je bent op de hoogte van de laatste online marketingtrends, social media heeft geen geheimen voor jou en je kent de beste Growth Hacking tools; je kunt deze kennis toepassen en delen;
 • Je hebt veel interesse in innovatie en technologie en je kiest bewust voor een baan bij een digital agency.

Wie zijn wij?

Wij helpen toonaangevende organisaties zoals KRO-NCRV, het Nederlands Jeugdinstituut, PWN en Vodafone Ziggo voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Als digital partner ondersteunen we onze klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer.

Schuif om meer te zien
foto van twee mannen op kantoor
Foto van het monumentale pand waarin Synetic gevestigd is
Foto van mannen die samen bouwen met technisch lego
Sfeerfoto van computer schermen met code
Foto van een man achter zijn computer
Foto van kommen met yoghurt en rood fruit
Foto van kantoorruimte binnen Synetic

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Want als je precies weet waar je goed in bent, kun je dat meteen toepassen in je werk. Je focus wordt helder, je kunt je talenten verder ontwikkelen en je zet jezelf (én je collega’s) volledig in eigen kracht. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen
 • Werken aan uitdagende, complexe projecten voor interessante klanten
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
 • Een goed salaris, dat past bij je ervaring en competenties
 • Je eigen MacBook, laptop of tablet
 • Een lekkere lunch op kantoor en een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt
 • Een goede pensioenregeling

Synetic werkt samen met

Aan de slag bij Synetic?

Omdat we verder kijken dan je CV, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Dat kan digitaal, maar ook op ons kantoor in hartje Haarlem. Hieronder kun je direct solliciteren.

Leuk! Hoe heet je?

Aangenaam! Waarom Synetic?

Klinkt goed. Heb je ook een CV of portfolio?

.doc, .docx en .pdf

Bedankt! Hoe kunnen we je bereiken?

Je sollicitatie is binnen. Dankjewel!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons