Senior Front-end Developer

32 tot 40 uur per week

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? En hou je van technische puzzels waarbij je op zoek gaat naar de juiste oplossing? Kom bij Synetic werken! In onze Strengths Based Culture krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen en nog beter te worden in wat je doet. Wij geloven dat we zo ook het allerbeste digitale werk kunnen maken.

Samen met Synetic maatschappelijke impact maken

Wat ga je doen?

Als Senior Front-end developer ben je verantwoordelijk om designs te vertalen naar een interactieve en toegankelijke frontend die aansluit op de wensen van de klant en de uiteindelijke gebruiker. Je bouwt grote, schaalbare en toegankelijke websites. En samen met je team bepaal je hoe de website eruit komt te zien. Met jouw oog voor design en gevoel voor accessibility ben je de juiste sparringspartner voor de klant en je collega's. Contact met klanten geeft je energie en je draait je hand er niet voor om deel te nemen aan het salesproces samen met het salesteam. 

 

Onze manier van werken

Bij Synetic werken we in drie verschillende marktgerichte teams. We gaan samen op zoek naar het team waar jouw expertise het best tot zijn recht komt. Kijk eens naar de platformen die wij voor Koninklijke BAM GroepFrieslandCampinaPort of Amsterdam en Bejo hebben bedacht en ontwikkeld. Wij hanteren hoge standaarden in code, daarom word je binnen een project altijd met een ‘peer’ ingepland; door elkaar te reviewen ontwikkel je je skills razendsnel.

Je werkt agile. En als die manier van werken nog niet bekend is voor je, dan leren wij het je! Blijven leren in je werk vinden we sowieso belangrijk. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste technieken en je onderzoekt hoe we die technieken in kunnen zetten. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw eigen rol in te vullen, zodat je kan werken op een manier die goed bij je past.

Wij werken met deze tech stack:

We zijn een cloud native PHP en JavaScript/TypeScript bedrijf en werken onder andere met Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Bootstrap, GitLab, Kubernetes, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi. Twee vette tools die we zelf hebben gemaakt lichten we graag nog even apart toe:

 • Kickstart

  Met onze standaard Kickstart hebben we een kant-en-klaar platform ontwikkeld waardoor de technische basis van een website direct staat als een huis. Hierdoor kunnen we snel aan de slag met het leuke codeerwerk!

 • Gary

  We hebben onze eigen CLI tooling (Gary) ontwikkeld waarmee we veel zaken gestandaardiseerd hebben. Denk aan het uitrollen van projecten, het analyseren en updaten van code of frameworks en het managen van onze Docker containers. We stimuleren dat iedereen bijdraagt en de tools continu verbetert.

Wie ben jij?

 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
 • Je hebt ‘hart voor de zaak’ en houdt van je vak en het werk dat je doet
 • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
 • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
 • Je bent iemand die kansen en problemen signaleert en ervoor zorgt dat je die kansen benut en problemen oplost
 • Je vindt het leuk om met klanten in gesprek te gaan en hun wensen in kaart te brengen
 • Je hebt kennis van template languages - zoals TWIG - en CSS preprocessors - zoals Sass -
 • Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit 40 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Zo helpen we organisaties als KRO-NCRV, FrieslandCampina, JB Inflatables en Bejo voorop te blijven lopen in het digitale landschap.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Schuif om meer te zien
Synetic collega's op kantoor
Synetic collega's op kantoor
Synetic collega's op kantoor
Synetic collega's op kantoor
Synetic collega's op kantoor

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Samen met een Strengths coach stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zo houden we verschillende lunch & learns en sluiten we elke vrijdag af met een 'Friday Takeaway' (kennissessie). Die zijn thuis ook goed te volgen, maar nóg leuker als je er op kantoor bij bent. Verder lunchen we iedere dag samen op kantoor, darten we tussendoor, spelen we op de Playstation 5 tijdens de lunch en hebben we veel uitjes. Van Kerstdiners, tot bowlen, een stormbaan in onze achtertuin en favoriet van veel: LEGO-avond! Benieuwd naar wie wij zijn? 

Volg ons op Instagram

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1000,- studiebudget
 • Elke drie jaar de nieuwste MacBook Pro (of wat dan het beste is)
 • Daarbij vergoeden we je accessoires en tas of sleeve
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, uitjes en etentjes
 • Elke dag staat de lunch klaar op kantoor (tegen een kleine vergoeding)
 • Een salaris tussen de € 3360 - € 4820, op basis van kennis en ervaring
 • Een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden

 

En nu?

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via 023 – 3032100.

Synetic werkt samen met

Aan de slag als Senior Front-end Developer