Stagiair(e) Software Developer (#PHP/Front-end)

32 tot 40 uur per week

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben in 2022 nog twee stageplekken beschikbaar!

Foto van een man, medewerker van Synetic, die achter een bureau met verschillende schermen aan het werk is. Op zijn schermen is code te zien.

Wat ga je doen?

Bij Synetic houden we ons elke dag bezig met het bedenken van oplossingen voor complexe digitale vraagstukken op het gebied van strategie, design en development. Webtechnologie zit in ons DNA. Binnen onze teams is er ruimte voor een talentvolle codespecialist die bereid is om de diepte in te gaan en zijn of haar blik op development te verbreden.

Er zijn een aantal real-life cases waar je onderzoek en prototyping voor kan doen. Daarnaast staan we open voor jouw eigen inbreng en ideeën. We maken altijd samen een opdracht op maat zodat je kan werken met de technieken die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld:

#PHP, OOP, Back-end, Symfony, Laravel, Shopware, Drupal, Front-end, JavaScript, TypeScript, Vue.js, React, Docker en Kubernetes.

Wie ben jij?

 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
 • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
 • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
 • Je volgt een relevante opleiding zoals Software Engineering, Business IT & Management, Synstem & Network Engineering / Cyber Security of Technische Informatica
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Kijk eens naar de platformen die wij voor Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo hebben bedacht en ontwikkeld.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Schuif om meer te zien
Jeffrey die aan het werk is met code
Collega's die aan het nerfen zijn
Danny met op de achtergrond een beeldscherm met code
Collega's die aan het juichen zijn tijdens een potje tafelvoetbal
Rohan aan het werken met code met op de achtergrond twee collega's
Koen en Misha aan het werk
Buitenkant van het pand van Synetic

Jouw talenten ontwikkelen

Waar ben je goed in en waar word je blij van? Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de CliftonStrengths® Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je de ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je vanuit je Strengths werkt, je daar happy van wordt!

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon remote. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze 'Friday Takeaway' (kennissessie) en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn?

Volg ons op Instagram

Active member of these communities

Marco liep stage bij Synetic en blijft bij ons werken

"Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om voor klanten gave technieken in te zetten en me zo verder te ontwikkelen als Software Engineer. Synetic staat open voor nieuwe technieken en om uit te zoeken wat de beste oplossing is voor een project, gaan we discussie niet uit de weg. De beslissingen maken we echt als team!"

Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om voor klanten gave technieken in te zetten en me zo verder te ontwikkelen.
Marco van Harten , Synetic

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen 
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons
 • Je eigen MacBook, laptop of tablet 
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
 • Een stagevergoeding

Synetic werkt samen met

Aan de slag bij Synetic?

Je sollicitatie is binnen. Dankjewel!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons