Afstudeerstagiair(e) Software Developer (#PHP/Back-end)

32 tot 40 uur per week

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen.

Foto van een man, medewerker van Synetic, die achter een bureau met verschillende schermen aan het werk is. Op zijn schermen is code te zien.

Wat ga je doen?

Bij Synetic houden we ons elke dag bezig met het bedenken van oplossingen voor complexe digitale vraagstukken op het gebied van strategie, design en development. Webtechnologie zit in ons DNA. Binnen onze teams is er ruimte voor een talentvolle codespecialist die bereid is om de diepte in te gaan en zijn of haar blik op development te verbreden.

Er zijn een aantal real-life cases waar je onderzoek en prototyping voor kan doen. Daarnaast staan we open voor jouw eigen inbreng en ideeën. We maken altijd samen een opdracht op maat zodat je kan werken met de technieken die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld:

#PHP, OOP, Back-end, Symfony, Laravel, Shopware, Drupal, Back-end, JavaScript, TypeScript, Vue.js, React, Docker en Kubernetes.

Wie ben jij?

 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
 • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
 • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
 • Je volgt een relevante opleiding zoals Software Engineering, Business IT & Management, System & Network Engineering / Cyber Security of Technische Informatica
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit zo'n 40 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Kijk eens naar de platformen die wij voor Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo hebben bedacht en ontwikkeld.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Schuif om meer te zien
Jeffrey die aan het werk is met code
Collega's die aan het nerfen zijn
Danny met op de achtergrond een beeldscherm met code
Collega's die aan het juichen zijn tijdens een potje tafelvoetbal
Rohan aan het werken met code met op de achtergrond twee collega's
Koen en Misha aan het werk
Buitenkant van het pand van Synetic

Jouw talenten ontwikkelen

Waar ben je goed in en waar word je blij van? Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de CliftonStrengths® Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je de ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je vanuit je Strengths werkt, je daar happy van wordt!

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zo houden we verschillende lunch & learns en sluiten we elke vrijdag af met een 'Friday Takeaway' (kennissessie). Die zijn thuis ook goed te volgen, maar nóg leuker als je er op kantoor bij bent. Verder lunchen we iedere dag samen op kantoor, darten we tussendoor, spelen we op de Playstation 5 tijdens de lunch en hebben we veel uitjes. Van Kerstdiners, tot bowlen, een stormbaan in onze achtertuin en favoriet van veel: LEGO-avond! Benieuwd naar wie wij zijn?

Volg ons op Instagram

 

Active member of these communities

Sander, medewerker bij Synetic als Engineer

Sander zegt overal 'ja' op

En zo zei hij ook 'ja' tegen een baan na zijn stage bij Synetic. Ondertussen is hij naast engineer ook aan het kijken hoe hij dit kan combineren met sales. Want een nieuwe uitdaging gaat hij niet uit de weg. Benieuwd hoe Sander is binnen gekomen bij Synetic en waarom hij hier bleef werken na zijn stage? Lees dan verder.

Lees het verhaal van Sander!

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen 
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons
 • Je eigen MacBook, laptop of tablet 
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, uitjes en etentjes
 • Elke dag staat er een de lunch klaar op kantoor 
 • Een stagevergoeding van € 500 per maand

Synetic werkt samen met

Aan de slag als Afstudeerstagiair(e) Software Developer (#PHP/Back-end)